Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Válogatós lányok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válogatós lányok, akiknek senki se jó! Nem féltek hogy macskás vénlányok lesztek később?

Figyelt kérdés

Vagy hogy majd max. olyan hulladék pasiknak kelletek mint pl. én?

F/31

2022. ápr. 11. 17:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm Balázs, de téged akkor sem választanálak, ha magányos, 50es macskas nő lennék! Jobb egyedül, mint egy csoró lúzerrel
2022. ápr. 11. 18:00
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rengeteg rossz házasságban szenvedő nő irigyli a szingli macslás nőket, akik élvezik az életet egy idegeket felörlő "társ" nélkül.
2022. ápr. 11. 18:01
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Évek óta nincs pasim. Ha zavarna, választanék egyet a selejtek közül. Később még inkább nem fog zavarni. A macskákat meg nem bírom, szóval tuti, hogy nem leszek macskás nő.
2022. ápr. 11. 18:04
 14/29 anonim ***** válasza:
31%

"4-es!

Szoftverfejlesztő mérnök,üzleti elemzéssel és vállalatirányítási rendszeroptimalizációval foglalkozom.

34N" Férfi troll vagy, hagyjuk már.

2022. ápr. 11. 18:07
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Én meg macskás-kutyás-halas fiú. Ha így folytatom, lassan nyitok egy állatsimogatót/állatkertet.
2022. ápr. 11. 18:51
 16/29 anonim ***** válasza:
97%
Naaa, anyád is továbbadta a hulladék génjeit, ne beszélj így magadról.
2022. ápr. 11. 19:09
 17/29 anonim ***** válasza:
17%

Nem baj !

Úgy is túlszaporulat van. Sok az ember. A libsik egyik módszere ez a népesség csökkenésre. Médián keresztül agymosás a nőknek, hogy nekik milyen férfi jár. Aztán be is szívja akiben nincs elég életösztön , mert az önző énjét választja inkább.

Nem baj a mi gyerekeiknek több víz és kaja marad.

2022. ápr. 11. 19:17
 18/29 anonim ***** válasza:
95%
Sokkal ijesztobb volt a gondolat, hogy undorodva vagy kozombosen masszon ram valaki, mikor meg csak prosti sem vagyok.
2022. ápr. 11. 19:24
 19/29 anonim ***** válasza:
87%
Nem, imádom saját magam társaságát.😏 A te helyedben viszont én is szenvednék önmagammal eltölteni a hátralévő életemet.
2022. ápr. 11. 19:40
 20/29 anonim ***** válasza:
94%
#18!Milyen gyereked? A te génjeidet aztán tényleg kár lenne örökíteni. Amúgy attól, hogy nincs pasim, honnan veszed, hogy gyerekem sincs?😉
2022. ápr. 11. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!