Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van, hogy mindenki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy mindenki csak "lájkolgat", de senki nem hív el randizni?

Figyelt kérdés

27/N vagyok, 2 éve szingli.

Nem vagyok csúnya, de egy szépség sem: átlagos.

Kb 1 éve csak lájkolgatnak a pasik a közösségi médián, de senki nem hív sehova. Ha kiteszek egy képet, megállás nélkül szivezik, lájkolják, olyanok is, akiknek párkapcsolata van, meg rengeteg más, de egyik sem hív sehova.

Van, hogy a képeimmel kapcsolatban rám írnak, olyanok is, akikkel eddig nem beszéltem, de aztán megszakad rögtön a beszélgetés.

Az egyik ilyen anno közölte, hogy ő nem merne velem kikezdeni. De ennek mi lehet az oka? Mondom, nem vagyok extrás csaj.

Volt, hogy az egyik srác megállás nélkül lájkolgatott, nekem meg bejött, ráírtam, és semmi.

Vagy ez a lájkolgatás annyira semmitmondó? Bocsánat, hogy ha ez buta kérdés, de engem anno úgy neveltek a szüleim, hogy kb. alig használtam közösségi médiát, és amiután elkezdtem, nagyon megválogatom, hogy mit osztok meg. Pl. csak 3 képem van kint, és sztoriba is sokszor inkább könyveket, tájképeket, stb. posztolok. Magamról is szoktam, de elég keveset. Én csak azokat szoktam lájkolni, ami tényleg tetszik/vagy ha VALAKI tetszik, de lehet én vagyok régimódi.

Szóval, a mai világban egy ilyen már semmitmondó?

2022. márc. 31. 21:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
És nem jó szingliként?
2022. márc. 31. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Igen, semmitmondó. Azért like-ol, hogy te is megtedd, mert az jó benyomást tesz, ha sok van egy képen.

Az ismerőseid meg minek hívnának randira? Megtették volna, akkor amikor megismerkedtetek, x év után már felesleges várni.

2022. márc. 31. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Én ha kell kikezdek veled.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet talán itt lenne az ideje, hogy kiemeld a szótáradból a "lájkolgatás" szót úgy completo... Csak mert felteszel egy képet, még senki se gondolja, hogy akármi. Tinder való erre, ott majd kapod százasával a megkereséseket.
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Ha túl dögös vagy akkor nem tudják hogy tényleg egyedülálló vagy, esetleg megközelíthetetlennek gondolnának!

Vagy átlag alatti lennél!

Vagy azt hiszik egy 27 éves nő már tudja mit akar.

2022. márc. 31. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem közösségi média, hanem társkereső az, amiről szólni fogok. Elég sok nőt megjelöltem, de kb. értelmetlenül. Volt, aki visszaszívezett ugyan, de róla később kiderült, hogy onlyfanses ribi. Ha normálisan, érdeklődően írtam, rendszerint arra sem kaptam választ. Olyan is volt, hogy egy kétgyerekes, egyedülálló fiatal anyukának írtam, mert szimpatikus volt, de csak egy rendszerüzenetet kaptam, hogy "X. Y. nem akar veled ismerkedni". Szóval egyre inkább az az érzésem, hogy a kezdeményezésnek sincs sok értelme, semmibe veszik az embert. Igaz, én nem is lájkolgatok semmit sehol... Egyébként meg szerintem közösségi oldalakon viszonylag kevesen fognak téged elhívni, egyrészt mert vélhetően megtanulták, hogy az emberek ezeket rendszerint nem randioldalakként használják, másrészt mert ha nem teszed egyértelművé, hogy egyedülálló vagy, és hogy pasizni akarsz, akkor nem biztos, hogy kezdeményezni fognak.
2022. márc. 31. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy elég kihívó a képeiden!

Gondolj bele!

A facebook csoportokban ahol idegenek likeolgatnak a férfiak alig kapnak likeot és hozzászólást, de a nők sok likeot kapnak és sok hízelgő hozzászólást kanos férfiaktól ,férjektől,csürhétől !

Ha ilyen csoportoknál sincs sikered, akkor átlag alatti a külsőd!

Szerinted a férfiakat miért nem környékezik meg ilyen szánalmas módon?

2022. márc. 31. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kevésnek érzik maguk hozzád, ez az én véleményem.
2022. márc. 31. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Gondolom amikor meg a részeg józska vagy az öreg papi józsibá írt a képed alá azokra nem reagáltál.
2022. márc. 31. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Eljössz randizni? Igaz azt se tudom ki vagy, de azért eljössz?

Üdv Kvazimodo

2022. ápr. 1. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!