Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka? Miért nem érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka? Miért nem érdekel senki?

Figyelt kérdés
6hónapja szakítottam életem legnagyobb csalódásával. Elég mérgező ember, egy igazi depresszív önző egoista dráma királynő kis nárcisztikus beütéssel. Elgyászoltam a kapcsolatot, már nem érzek iránta sem haragot sem szerelmet inkább egy közönyt és szánalmat. Nem beszéltem vele kb 4 hónapja egy szót sem. Elkezdtem ismerkedni, de valahogy egyik nő sem érdekel. Elmegyek egy randira és csak ott ülök üresen, totál hidegen hagy az egész egyszerűen nem érdekel senki sem igazán. Ez mikor fog változni? Illetve nektek is volt hasonló tapasztalatotok?
2022. febr. 3. 03:40
1 2
 1/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Lehet hogy magán ezen a sértődős drámamajmon túlvagy, de a f*s kapcsolat utóhatásai még nem múltak el. Kicsit az az érzésem laikusként és látatlanban, hogy valamennyire kiégtél a volt kapcsolatodban (túl sok vita, túl sok feszkó, folytonos gyomorideg olyan problémák miatt, amihez lehet hogy semmi vagy lényegesen kevesebb közöd volt mint az elő lett adva). Azt sem tartom kizártnak, hogy alapvetően megingott a bizalmad a párkapcsolatban, mint olyanban. Akárhogy is, egyet biztosan tudok: MÉG nem szabad ismerkedj senkivel! Oké hogy eltelt fél év, de még egy kicsit hagyd ülepedni a dolgokat. Ha mit tudom én, három-négy hónapon belül SEM javul az állapotod, akkor viszont lehet érdemes lenne felkeresned egy pszichológust. Az ilyen "kapcsolatban" sérül az ember - látatlanban nem tudom megsaccolni, hogy az esetedben mennyire van ez így. A tévedés jogát mint laikus, fenntartom.
2022. febr. 3. 03:51
 2/14 A kérdező kommentje:

"folytonos gyomorideg olyan problémák miatt, amihez lehet hogy semmi vagy lényegesen kevesebb közöd volt mint az elő lett adva). Azt "

Ezt hogy találtad ki? Szerintem reggel rakj meg egy skandináv lottót!!

2022. febr. 3. 04:45
 3/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Úgy értettem: Neked volt gyomorideged az exed által generált/sokszorosára felfújt problémák miatt. :)))
2022. febr. 3. 05:08
 4/14 A kérdező kommentje:
Leesett és igen igazad van ezer mondtam hogy lottozz!!!
2022. febr. 3. 06:04
 5/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Jaj, ne haragudj! Kissé még reggel volt... :))) Sajnos túl jól ismerem az ilyen szitukat - ezért amit javasoltam az áll. :))) És utólagosan is fogadd őszinte részvétemet!
2022. febr. 3. 06:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha olyannal randozol aki erdekel is, akkor valtozik ez meg
2022. febr. 3. 07:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Regenerálódsz a szakítás után, ez teljesen normális.
2022. febr. 3. 08:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha megszabadulsz egy mérgező személytől akkor megkönnyebbülést érzel. De ez nem azt jelenti, hogy azokon a dolgokon is túl vagy lelkileg amiket ő benned okozott. Ehhez kell a több idő, még ezeket a dolgokat megérted, feldolgozod. Általában a másik nem felé elveszítjük a bizalmunkat. Hogy újra meg tudj valakiben bízni és ne vetítsd ki az új leendő párodra a régi viselkedését, régi sérelmeket, azt kellene feldolgozni.

Ha jön az életedbe valaki aki igazán érdekelni fog, akiben meg tudsz bízni, akkor lehet elmondani, hogy túl vagy az előző mérgező kapcsolatodon. Vannak akiknek ez csak pszichológus segítségével megy, mert annyi lelki sérülést okozott a volt párjuk, hogy már mindenkiben csak a rosszat látják.

Ha meg egyik nő sem érdekel, akkor nem kell erőltetni. Lehet csak baráti alapon is ismerkedni, és ki tudja, lehet hogy lesz belőle később egy párkapcsolat.

2022. febr. 3. 09:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is szükséged van még időre. Illetve valószínűleg az eddigi randipartnereid ettől függetlenül sem fogtak volna meg. Majd jön olyan, aki de. Fél év az nem sok idő, türelem!
2022. febr. 3. 09:45
 10/14 anonim ***** válasza:
28%
Nem feltétlen veled van a baj, mostani nők tényleg ennyire kukák
2022. febr. 3. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!