Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy akármennyien próbálkoznak, senki sem érdekel és teljesen közömbös vagyok?
Egy éve volt a szakításom, ami nagyon megviselt, de viszonylag helyre jöttem... viszont azt figyeltem meg, hogy az utóbbi időben senki nem hat meg és nem érdekel, mintha kiábrándultam volna és egy férfit sem tudnék tisztelni, irritál a mondandójuk, a lényük, nem fognak meg semmivel és nulla tiszteletet váltanak ki belőlem. Úgy vagyok vele, akármit mondanak, hogy hagyjanak már békén és valahogy egyikük sem tud megfelelni és bénának tartok minden próbálkozást.. pár mondattal kitudom őket forgatni a mondandójukból és semmi újdonság vagy izgalom érzést nem hoznak.
Teljesen érzéketlen lettem?
23 l
Ott van a kulcsszavakban a válasz. Dehogy vagy túl rajta, és valószínűleg soha nem is leszel.
A házasság meg együttélés azok évek, és ehhez sem kedved, sem türelmed.
Örök sebet kaptál. Így jártál, nem lesz már rendes kapcsolatod soha.
F, 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!