Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka, hogy senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy senki és semmi sem érdekel igazán? Vajon fog ez még változni?

Figyelt kérdés

20-as éveim vége felé járó agglegény vagyok, lassan kezdek beletörődni, hogy ez örökre így is marad. Volt néhány rövidebb kapcsolatom, meg néhány lány, akibe viszonzatlanul bele voltam zúgva, meg egy rakásnyi,akik belém voltak viszonzatlanul szerelmesek, de egyik se volt az igazi.

Nem tudom, mi lehet az oka, de nagyon nehéz felkelteni az érdeklődésemet(ez mindenre igaz, nem csak kapcsolatokra).

Igazából arany életem van,mindig megvolt mindenem,elég nagy jólétbe születtem bele, az érdektelenség valószínűleg ebből fakad, hogy nem tanultam meg küzdeni bármiért is.

Nincsenek céljaim, nincs miért erőfeszítést tennem, hiszen minden adva van, van lakás, van rendes munkahelyem, keresek annyit, amiből bőven tudok félretenni, azt se tudom, mire költsek(max utazásokra,kajára szoktam), nincs bennem semmi motiváció, hogy ennél többre vigyem, hisz így se tudok mit kezdeni magammal a nagy jó dolgomban. Tudom, h nevetségesen hangzik ez a rinyálás, miközben mások gyerekkel,hitellel stb. a nyakukban éppen csak túlélnek, de mégis sokszor úgy érzem, ők teljesebb életet élnek, mint én, mert van miért küzdeniük, van motivációjuk.

Mindig azt hiszem,h ez majd egyszer megváltozik és hirtelen történik valami, ami meghozza az érdeklődésemet valami iránt, de nem történik semmi, csak telnek az évek én meg továbbra is csak elvagyok mint a befőtt. Megérteni nem nagyon értenek meg, mert mindenkinek sokkal komolyabb problémái vannak az életben, így tőlem csak azt várják, h folyamatosan boldog legyek, nem értik ,hogy hogy nem vagyok az, amikor ők biztos azok lennének a helyemben "ha ilyen jó dolguk lenne". De nincsenek a helyemben, nem tudják, milyen az, ha semmi nem tud érdekelni.

2020. máj. 20. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Oké. És ez a kérdés miért a Felnőtt párkapcsolatok témakörben van?
2020. máj. 20. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs célod. Ennyi a baj. Keressél valamit, ami nem feltétlenül anyagi cél és meglátod, jobb lesz.
2020. máj. 20. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Soha nem vágytál semmire?

Ne már...:)

2020. máj. 21. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Keress egy hobbit, amiben lehet fejlődni. Pl valamilyen sport, vagy akár képzőművészet. Bőven lehet kihívást találni a mai világban, pénz ide vagy oda. Ha ledig megvan az a plusz, amiért neked is tenned/"szenvedned" kell, hogy haladj, akkor már nem lesz nehéz hasonló érdeklődésű párt találni.
2020. máj. 21. 06:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezért kezdenek el sokszor a "menők" drogozni.
2020. máj. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!