Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka? Miért nem érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka? Miért nem érdekel senki?

Figyelt kérdés
6hónapja szakítottam életem legnagyobb csalódásával. Elég mérgező ember, egy igazi depresszív önző egoista dráma királynő kis nárcisztikus beütéssel. Elgyászoltam a kapcsolatot, már nem érzek iránta sem haragot sem szerelmet inkább egy közönyt és szánalmat. Nem beszéltem vele kb 4 hónapja egy szót sem. Elkezdtem ismerkedni, de valahogy egyik nő sem érdekel. Elmegyek egy randira és csak ott ülök üresen, totál hidegen hagy az egész egyszerűen nem érdekel senki sem igazán. Ez mikor fog változni? Illetve nektek is volt hasonló tapasztalatotok?
2022. febr. 3. 03:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan ez vagyok. Válás óta 8 hónap telt el. Egyedül vagyok. Volt pár randim hölgyekkel, normális is volt mind csak valahogy engem nem fogott meg bennük semmi.

Jó volt velük beszélni, levelezni, de élőben inkább már a randi végét vártam. A társkeresőzéstől elment a kedvem meg most ezt a részét elengedtem a dolognak. Magammal foglalkozom, dolgozom, hobbiamimat csinálom, eljárok mindenfelé, új dolgokat próbálok ki , aztán majd csak jön akinek jönnie kell. 41f

2022. febr. 3. 12:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Igazgatói van lehet kis idő kell még feldolgozni a sok lelki bantalmat amit átéltem vele.
2022. febr. 4. 00:18
 13/14 anonim ***** válasza:
A válásomtól közel 5 év telt el, de ugyanígy vagyok vele, hogy valahogy nem fog meg senki, nem érzem kicsit sem, hogy az adott hölgyet magam mellett szeretném tudni. Lehet, hogy a korom miatt is van ez, és már így maradok, nem tudom. F51
2022. febr. 4. 08:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd egyelőre.

Keress magadnak hobbit, más elfoglaltságokat, töltsd ki a szabadidőd.

A lényeg, hogy érezd magad boldognak, és ha már egyedül is képes vagy erre, na akkor jöhet a randizás ismét.

2022. febr. 5. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!