Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mer senki randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mer senki randizni?

Figyelt kérdés

A kérdés első sorban 17-25 közöttiekhez szól, de írjon bárki! 😊

Azt vettem észre, hogy már alig vannak olyanok, akik mernek nyitni, kezdeményezni, és ha netán úgy alakul, akkor személyesen találkozni.

Mindenki nyomja a netes társkeresőket, de ha talál valamit a másikban, ami nem tetszik neki, akkor egyből tovább áll. Miért nem adunk már egymásnak esélyt?

Vannak még olyanok, akik a személyes ismerkedést jobban szeretik? Amikor beszélgettek mindenféléről és élvezitek a másik társaságát...

Csak szerintem gáz, hogy egy-két kép meg pár mondat alapján próbálunk dönteni a másikról?

23/f

2021. dec. 25. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Én úgy vagyok a netes társkereséssel, hogy SOHA az életben nem sikerült onnan párt találnom, max úgy hogy előbb megismertem élőben és csak utána beszéltünk neten. De neten nem is akarok senkit találni magamnak...a randikat is utálom mert fel kell rá készülni, csak stresszt csinál az emberbe.

Az a jó ha mondjuk suliba/munkába/szórakozó helyen megismerek valakit, és majd később szedem fel...és találkozunk, lényeg hogy ne randi legyen :D mert abból elegem van.

2021. dec. 25. 20:00
 2/2 anonim válasza:
32%

Nézd, fogyasztói társadalomban élünk, gazdaságunk is erra alapozva növekszik. Többet, jobbat, újabbat szeretnénk mindenben, gyorsfejlődés mellet hamar el öregszenek egyes dolgok, vagy tönkre mennek amiket kidbunk és helyette már is jöhet valami más.

Bizonyos emberek átvették ezt a társkeresésben is. Sokkal egyszerűbb jó képekkel és pár jó dumával bevágódni, mert annyira el lettünk kényelmesedve, hogy átlagban elég ennyi a fiúknak és lányoknak is. Szép profil, növekvő követői tábor, like vadászat és a többi.

Nem jelenti azt, hogy nincsenek kivételek, csak most éppen kisebb % arányban van.

A járvány miatt amúgy sincs nagyon lehetőség annyira mint az előtt. Természetesen így nyílik meg most mindenkinek a világ.

2021. dec. 25. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!