Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan társkereső, ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan társkereső, ahol a nők válaszolnak is? 3 helyen vagyok fent, de hetek óta senki se ír vissza, pedig rengetegnek írtam/jelöltem. Aki kap válaszokat is, megoszthatná, hogy csinálja. :)

Figyelt kérdés

2022. febr. 4. 21:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Ha nincs kockás hasat villantós, egzotikus nyaralós, luxuslakásban pózolós fotót (a háromból minimum egy), akkor fújhatod.
2022. febr. 4. 21:30
 2/15 anonim ***** válasza:
És, mit szoktál írni?
2022. febr. 5. 10:40
 3/15 A kérdező kommentje:
Mindössze ráköszönök, 1-2 sort írok. Ha van az adatlapján bármi konkrétum, esetleg a képek között, próbálok arra rákérdezni, hogy valamennyire személyes legyen, beszélgetésindítónak.
2022. febr. 5. 11:47
 4/15 anonim ***** válasza:
59%
Nézd, egy nő egy nap kap legalább 30-50 levelet. Én annak idején, mikor kezdtem megfogadtam, hogy mindenkinek válaszolok. De pár nap után ez már lehetetlen volt. A férfiak 95 százaléka annyit ír, hogy "szia". Ez annyira jellegtelen, és semmitmondó. Egy idő után az ilyennek élből nem válaszoltam. Ugyanez volt a "van kedved ismerkedni?", a " nincs kedved ismerkedni?", és a "milyen napod van" sorsa is. Ha naponta van ennyi levél, lehetetlen ennyi mindenkivel érdemben beszélgetni, reagálni, emlékezni. Én minden nap töröltem is nem egy, se kettő üzenetet. Valami olyan szöveg kell, ami kiemel és emlékezetessé, érdekessé tesz. Ha csak egy szia van, akkor ugyanolyan vagy mint a másik sok ezer érdektelen senki.
2022. febr. 5. 14:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Ezért próbálok valami konkrétumra rákérdezni, ha van ilyen az adatlapján. Ha csak egy fénykép van semleges háttérrel és semmi információ, akkor azért nehezebb, sablonszöveget pedig nem szeretnék írni (ezt úgyse szokták szeretik). Milyen napod van-féle kérdéseket nem szoktam feltenni.
2022. febr. 5. 15:39
 6/15 A kérdező kommentje:
*szeretni
2022. febr. 5. 15:39
 7/15 anonim ***** válasza:

"Ugyanez volt a "van kedved ismerkedni?", a " nincs kedved ismerkedni?", és a "milyen napod van" sorsa is. "

Most nem rosszból, de ha a csaj profilja tinderen pl. annyiból áll, hogy van két fotó (egy autóban ülős meg egy közeli), plusz nulla leírás, és még a nevét se kegyeskedik megosztani, csupán annyi szerepel ott, hogy A. vagy B.

akkor miért várják el a nők a rettentő egyedi, személyre szabott hódító szöveget?

2022. febr. 5. 16:39
 8/15 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Bocs, magamból indultam ki. Én kifejezetten hosszú bemutatkozó szöveget szoktam írni. Konkrétumokkal. Kit, mit, miért keresek, stb. Így én elvártam, hogy más is beletegyen ennyit.
2022. febr. 5. 16:51
 9/15 A kérdező kommentje:
Korábban én is írtam kicsit hosszabban, de nekem valaki azt mondta, ha sokat írok, arra biztosan nem válaszolnak, mert gáz. Ezért első levélben már csak 2-3 mondatot szoktam írni.
2022. febr. 5. 17:02
 10/15 A kérdező kommentje:
#7, ez valóban így van, ha van bármi az adatlapján, amire tudok reagálni, akkor az sokat segít, és azzal kapcsolatban írok, de amikor nincs semmi, nagyon nehéz egyedinek lenni.
2022. febr. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!