Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan társkereső, ahol a nők válaszolnak is? 3 helyen vagyok fent, de hetek óta senki se ír vissza, pedig rengetegnek írtam/jelöltem. Aki kap válaszokat is, megoszthatná, hogy csinálja. :)
Nő alapvetően nagy százaléka nem fog válaszolni. Egyrészt túl sok levelet kapnak, másrészt ha nem vagy a célszemély akkor nem veszik a fáradságot. Félig mindkét nem hibája.
Nők kígyót békát fognak erre most rámolvasni de mélyen ők is tudják hogy ez az igazság.
Ahhoz hogy kapj egy "bocs de nem" tartalmú levelet ahhoz jobban meg kell erőltetned magad.
Köszönés és 1-2 sor nem elég.
Nők sok esetben véres zászlóval hordozzák körbe ha nyelvtani hibát vétesz szóval ez legyen ellenőrizve. Írj többet. Mondhatnám hogy mindenkinek írj mást és egynénit, de lássuk be nem motiváló hogy még egy nyüves köszi de nem üzenet se jön ha strapálod magad, és 50-100 -ik ilyen levél után megunod. Legyen egy sablonod, nem szöveg hanem tartalmi. A szerint legyen pár sablonod ami kész levél mondjuk 5.
Ezeket egyénileg variálhatod adott esetben, és be be szúrhatsz valami poénosat. Legyen előnyös fotó rólad és kitöltött oldal. Ekkor 100 elküldött levélből talán 20 ra jön egy válasz vagy 10 -re.
Nem akarlak áltatni de vagy a fele kapásból el se olvassa, vagy a fotó alapján vagy aznap tele a hócipője és olvasatlanul törli, vagy a sok olvastalanba esel bele. Ha utánad még sokan küldenek bármit neki. Simán elsikadsz. kevés nő fogja átbogarászni minden levelét. Ilyen a modern élet, de vigasztaljon az hogy a legtöbb férfinak ez van, és ez a kezdetek kezdete óta így van az interneten és így is fog maradni.
Ahol elssikadsz a tömegben ott meg jobb is ez valójában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!