Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn megismert lányok legtöbb esetben nem írnak
rám maguktól. Szinte mindig én keresem őket. Csajok
többsége ilyen?
Figyelt kérdés
Ha megismerkedünk társkeresőn akkor pár nap után átmegyünk egy mási platformra.
Beszélgetünk pár napja,de szinte kizárólag én keresem őket.
Ha én nem írok,akkor ennyi volt az ismerkedés. Ők maguktól sosem írnának.
A mostani lányok többsége ilyen tutyi mutyi,hogyha a srác nem ír nekik akkor inkább ők sem írnak?
2022. jan. 23. 10:50
1/9 anonim válasza:
Őszintén szólva igen, én is tutyimutyi voltam, nem nagyon mertem írni. De attól is függ, mennyi idő után, nyilván hetekig nem vártam el, hogy a másik keressen. Plusz ha valaki nagyon érdekelt, és magától sokáig nem írt, akkor azért erőt vettem magamon, és írtam én. Ha annyira nem érdekelt, akkor hagytam a fenébe.
2022. jan. 23. 10:57
2/9 anonim válasza:
Én nem írok, mások is azt mondják írjon elsőnek a pasi. Általánosságban a környezetemben az a tapasztalat, és én is ezt tapasztalom, hogy ha nem a pasi kezdeményez először, hanem a csaj, akkor a pasi lesz a tutyi-mutyi onnantól. Biztos van kivétel, de átlagban az igaz, hogy ha a nő kezdeményez, akkor a pasi utána nem fektet bele túl sok energiát.
2022. jan. 23. 10:59
3/9 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyit, hogy ha kezdeményeznek, akkor utána én is aktívabban érdeklődök, ha szimpatikus a másik. :)
2022. jan. 23. 11:01
4/9 A kérdező kommentje:
Itt nem erről van szó. Én arról beszélek,amikor már több napja,több hete tart az ismerkedés és ezalatt folyton a pasi keresi a csajt. A csaj pedig egyszer sem keresné a pasit
2022. jan. 23. 11:03
5/9 anonim válasza:
Mindig a férfi kezdeményezzen ez alap dolog.
2022. jan. 23. 11:03
6/9 A kérdező kommentje:
Egy sima hétköznapi beszélgetést is állandóan a férfi kezdeményezze? :D vicc..
2022. jan. 23. 11:06
7/9 anonim válasza:
Ha csak a pasi keresi a csajt ahogy írod, akkor az a nő csak unaloműzésre használja a pasast. Ha egy nőnek igazán bejön egy férfi és komolyan, hosszabb távra tervez vele, akkor tesz is érte, hogy fennmaradjon a kapcsolat.
Vagy van egy másik férfi is aki szórakoztatja és csak "B" opció az egyik. Ha két ember igazán akarnak egymástól valamit, legyen az nő vagy férfi akkor úgy is állnak hozzá a dologhoz.
Komolytalan emberekkel nem kell foglalkozni.
2022. jan. 23. 11:10
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem érdekled eléggé.
2022. jan. 23. 11:40
9/9 anonim válasza:
Hát figyelj tapasztalat. A legtöbb nő nem hogy magától nem ír ha match van de ha én rájuk írok akkor sem hajlandó a 95% visszaírni, legtöbb a kommunikációt nem ismeri. Rájuk köszönök hogy szia és vissza sem köszön, ezek nem jártak nyelvtan órán amikor a kommunikációt tanultuk vagy mi, vagy a szülök ezt kihagyták a neveltetésükből?? Ha meg kiosztod őket miért nem tudnak visszaírni akkor a nagyja bár valami bunkó/flegma/tahó választ be tud röffenteni. Megáll az ember esze én együtt érzek veled kérdező!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!