Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy társkeresőn egy pasival.Én 40 ő 50.Szinte az első pillanattól egy hullámhosszon voltunk.Hajnalig tartó üzenetek,stb.Vártuk az első randit.Séta,stb.első csók,mint a filmekben. Kamu volt végig a szeretlek,hiányzol stb???
Közben,ritkultak az üzenetek,amit azzal magyarázott,hogy most sokkal több a munka nincs ideje annyi stb.Miután elköszönt,elérhető volt órákig.
Eljött a második randi.Itt is mint a filmekben,majd a szex abbamaradt mert nem volt nála óvszer stb,én meg nem szedek semmit.Itt is így is minden happynek tűnt.Majd megint ritkultak az üzenetek,hívások,ahova elhívott a lánya meccsére,nem vitt,hogy lehet zártkapus stb,akkor nem megy ő sem.100 km-re lakik.Még jobban ritkultak a beszélgetések.Társkeresőn,másikon meglátta a fodrászom,mert amúgy azt mondta törölte magát mindenhonnan.Úgy gondoltam,kamu lehet a pasi.Szerintetek,mi történhetett?Át lettem vágva,csak szórakozott???
Várt, hátha belobban valami, adott a dolognak még esélyt, de nem jött össze. Esetleg talált valakit, aki jobban tetszik neki. Esetleg tényleg a távolság.
Ha fenn volt társkeresőn, akkor sanszos, hogy nem csak veled ismerkedett! Van aki több vasat tart a tűzben, és menet közben dönti el, hogy ki a befutó!
Nem mondom, hogy ez a pasi is ilyen, mert nem tudhatom, de vannak akik így csinálják. Legalább annyi becsület lehetne benne, hogy elmondja, mi az igazság!
Mindenre van megoldás, ha akarjátok, de ezexerint egyikőtök mégse akarja eléggé. Részvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!