Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn megismerkedtem egy csajjal. Ilyenkor azt mondjam neki,hogy "találkozóra" hívom vagy pedig "randira"?
Olvastam már több kommentet is ezzel kapcsolatban.
Valaki azt írja,hogy ha egy felnőtt férfi elhív találkozóra egy nőt akkor a nő levágja,hogy randira hívta.
Viszont a másik oldal viszont azt mondja,hogy a "találkozó" az lehet csak egy baráti találkozás is.
Nektek mi a véleményetek erről?
Ne használd a randi szót, ez való igaz.
Olyan nő meg nincs, hogy az alapján dönti el, hogy barátilag vagy romantikusan akar megismerni, hogy milyen szót használsz. Ha tetszel neki, akkor akármelyik szót mondhatod.
Azért ne, mert a randi kizárólag a romantikus/szexuális ismerkedést jelenti az emberek fejében és ha ezt használod, akkor tudat alatt sok emberben egy ilyen kisebb kényszert, szorongást idéz elő, hogy "Úristen, a másik biztos kapcsolatot akar.". Tehát egyfajta kényszert idéz elő.
Ehhez képest ha csak annyit írsz "találkozzunk" vagy "fussunk össze", akkor az ugye bármit jelenthet.
7, De hát, de hát, de hát...... én romantikusan/szexuálisan akarok vele ismerkedni. 😂
Csak eltudja dönteni hogy akar-e igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!