Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy társkeresőn valakivel. Hihetek így neki?

Ez 50-50%.
Hozok egy pozitív példát. Nagyon jó pasinak láttam, magam egy átlagos nőnek. Fiatalabb nálam. Sorolhatnám. Nálunk nem csak duma volt, mi össze házasodtunk, van egy fiúnk. Pedig a világ azt mondta, ilyen nincs... De van...

Nem mindenki hajtja a szebbet, jobbat, tokeletesebbet. Ettol fuggetlenul barmi is lehet belole. Az emberek nem ugyanugy gondolkodnak, es a vonzalom nem csak a kulsobol all. A kifejezetten balkiralynonek kinezo nok meg kifejezetten fortelmes ertekrenddel rendelkeznek altalaban, ugyhogy ne kulso alapjan hasonlitgasd magad masokhoz.
43F

Mondjuk 3 nap és csók nekem kicsit korai lenne. Igazából ilyenkor 95%-ban előre borítékolható lesz a csalódásod, és megmondom miért! Ha egy nő elkezd rajongani a pasiért, ott már az elején kiöli a vadász kedvet a férfiból, nyeregben lesz és ki fogja használni a helyzetét.
Már itt is leírtad, hogy ő a szuper pasi, te meg az átlag nő. Ez a fajta hozzáállásod 100% hogy át fog menni neki, és én rátennék egy 10-est hogy ő fog dobni.
A "jó pasi" szindrómának is ez az alapja, miszerint a jópasi a nyeregben ül, a nők meg a lábai előtt.
Azt tudtad hogy a férfiak a szexért bármilyen álarcot felvesznek?
Én a helyedbe a csókkal is vártam volna még 1-2 hetet, a szexszel meg legalább 1-2 hónapot. Na, ott már el lehet dönteni a szándékát.
Ha engem kérdezel, én azt mondanám hogy már az elején elcseszted.
Nekem az összes(!) komoly barátnőmért meg kellett küzdenem, és imádtam azt, hogy még mindig nem kaptam meg. Aki ilyen gyorsan beadta a derekát mint te, egyszerűen nem tudtam komolyan venni.
Nálad 100% az van, hogy egyedül érzed magad, már szinte behalsz egy kapcsolatért, most meg fejest ugrasz az álmaid férfija karjaiba. A te dolgod, majd meglátod mi lesz.
Aki meg biztat, azt meg azért nem tartom bölcs dolognak, mert egy medvét is meg lehet simogatni...100-ból hármat. Akinek sikerült, az még biztatja is a többieket, hogy hajrá, látod nekem is sikerült.
A netes ismerkedéseknél meg extrém óvatosnak kell lenni, mert ott általában semmi sem az, mint aminek tűnik.

Nagyon óvatos legyél vele. Aki már az első randin meg akar csókolni az ki van éhezve és csak perverzkedni akar, nem téged. Velem ugyan ez történt. Majdnem egy egy éves kapcsolatom végén kiderült, hogy készült megcsalni, mivel fent volt a profilja társkeresőn (ismerősöm küldte a képet hogy szexpartnert keres). Ezt később be is vallotta és szakítottunk. Hosszú sztori, lényeg a lényeg ha komoly kapcsolatot akarsz és azt látod hogy az illető agyondícsér meg csókolózni akar, meg agyontolja a beszélgetést szivecskékkel akkor offold. Az igazi férfiak nem így kezdeményeznek.Ha rohan az egész ismerkedéssel akkor csak szexet akar, és nem adja meg neked a megfelelő tiszteletet.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!