Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn megismerkedtem egy nálam jóval idősebb nővel. Ti talalkoznátok vele?
Szóval egy társkeresőn elkezdtunk beszelgetni par napja es most talalkoznank (eloszor)
-igen,szex miatt-.
Ő 50 en 20 eves vagyok. Ahhoz kepest vonzo alakja van, nekem tetszik.
De konnyen belement ebbe az egeszbe,ugyhogy gondolom mar tobb partnere is volt igy. ezert kisse tartok tole nincs-e vmilyen. betegsege peldaul -oralnal azert nemhiszem,hogy vedekeznenk- vagy barmi hatuluto a dologban.
Ti belemennetek egy ilyen légyottba? Mennyire veszelyes oralisan kielegiteni (ha netalan nemibeteg)? Mire figyeljek (vedekezesen kivul persze)? Barmifele velemenyt meghallgatok. (Eddig egyszer volt reszem aktusban meg parszor petting, ha ez szamit vmit)
Egy magára valamit adó nő, azért védekezik ilyen alkalmakkor. Egy kis tini ribi is lehet nemibeteg. Szerintem ha az lenne tudna róla a hölgy, de persze nem 100%.
Én bele mennék.
# 3
Frusztrál, hogy nem csak 50-es pasik szexelhetnek 20 éves nőkkel? xD
Persze,talalkozz vele.
Ovszer megoldas.
A 20-as korosztaly felelotlenebb sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!