Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn megismerkedtem egy nálam jóval idősebb nővel. Ti talalkoznátok vele?
Figyelt kérdés
Szóval egy társkeresőn elkezdtunk beszelgetni par napja es most talalkoznank (eloszor)
-igen,szex miatt-.
Ő 50 en 20 eves vagyok. Ahhoz kepest vonzo alakja van, nekem tetszik.
De konnyen belement ebbe az egeszbe,ugyhogy gondolom mar tobb partnere is volt igy. ezert kisse tartok tole nincs-e vmilyen. betegsege peldaul -oralnal azert nemhiszem,hogy vedekeznenk- vagy barmi hatuluto a dologban.
Ti belemennetek egy ilyen légyottba? Mennyire veszelyes oralisan kielegiteni (ha netalan nemibeteg)? Mire figyeljek (vedekezesen kivul persze)? Barmifele velemenyt meghallgatok. (Eddig egyszer volt reszem aktusban meg parszor petting, ha ez szamit vmit)
2018. máj. 3. 21:00
11/12 anonim válasza:
Én 28 voltam és lefeküdtem 48 éves nővel tökéletes volt a teste fogai is megvoltak .(Ezt csak azért írom mert sok bunkó szerint azok a nők már fogatlanok. Én ismerek egy 51 éves 4 gyermekes anyukát akinek meg van min a 32 foga és egy se rossz.) Csak az arcán làtszott mennyi is igwzából a feszes testét egy 20 csaj megirigyelhette volna mert még a mellei se lógtak
12/12 anonim válasza:
Attól, hogy 50 éves nem fogsz elkapni tőle semmilyen fertőzést. Ha tetszik neked, hát hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!