Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn megismerkedtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn megismerkedtem egy csajjal. Ilyenkor azt mondjam neki,hogy "találkozóra" hívom vagy pedig "randira"?

Figyelt kérdés

Olvastam már több kommentet is ezzel kapcsolatban.

Valaki azt írja,hogy ha egy felnőtt férfi elhív találkozóra egy nőt akkor a nő levágja,hogy randira hívta.

Viszont a másik oldal viszont azt mondja,hogy a "találkozó" az lehet csak egy baráti találkozás is.

Nektek mi a véleményetek erről?

2021. ápr. 22. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Felnőttként merjük már kimondani, hogy randi.

Hihetetlen, hogy sokan kikérik maguknak, hogy nem gondolatolvasók, aztán jönnek a játszma kérdések, "ha ezt mondom, tudni fogja, hogy arra gondolok?".

2021. ápr. 22. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Ém jobban szeretem ha találkozóta hívnak. Nyilvánegy randi de még nincs meg a kényszer hogy érzelmek alakuljanak ki, vagy az első randis csók sem annyira kötelező. Nyilván célt tekintve randi, de mégiscsak akkor látod életedben először.
2021. ápr. 23. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!