Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne ismerkedni, ha a társkeresők nem működnek már, élőben meg nem állnak szóba a csajok ismeretlenekkel?
Működnek, max nem neked. 😂
Amúgy barátokat hogy szoktál szerezni? Úgy kellene barátnőt is. Megint ugyanaz a probléma, mint az összes ilyen kérdésben, hogy nem tanultatok meg alapvetően emberi kapcsolatokat építeni, elvárások meg hátsó szándék nélkül csak úgy ismerkedni, barátkozni és nyitottnak lenni másokra, aztán megy a csodálkozás, mikor nem állnak veled szóba, ha kibújsz az odvadból és csak érdekből kommunikálsz velük.
A legtöbb embernek a kapcsolatai a baráti körből és teljesen ártatlan helyekről (egyetem, sport, stb) kerülnek ki. Olyan helyekről, ahol elsősorban nem azért áll szóba a többiekkel, mert meg akarja őket baszni
Rossz oldalról közelíted meg.
Tegyél fel egy halom képet ahol a béemvé /ajudi/merci (más márka nem játszik) mellett pózolsz és garantálom nem fogsz tudni választani.
"nem tudsz neki mindent megosztani, mert adott esetben kitudódhatnak a dolgok az ismerősöknél."
Ez mit jelent?
Milyen dolgok tudódhatnak ki? Ha már van mit rejtegetni, titkolózni az már régen rossz!
Azért csajt nem úgy kell ismerősök által keresni, hogy "Te Pityu figyu már, nincs a haveri körödben egy jó szingli csaj?"
Hanem barátkozol, társaságba jársz (ha van hobbid már megis van hova menj), es ott jönnek uj emberek, fiuk is, lányok is. Tudom ez a kovid miatt most kissé korlátozott, de biztosan nem lehetetlen.
Nekem szinte az összes kapcsolatom társaságból volt (egyetem, túra, szakkör, klub), soha nem ismerkedtem neten.
Működik ne izgulj!
Én voltam így 3évig lánnyal,hogy a barátnőjét megkérdeztem nincs e egyedülálló ismerőse. Volt🙂
Sosem mondott el olyat ami kellemetlen lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!