Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válogatós lányok, akiknek senki se jó! Nem féltek hogy macskás vénlányok lesztek később?
Figyelt kérdés
Vagy hogy majd max. olyan hulladék pasiknak kelletek mint pl. én?
F/31
2022. ápr. 11. 17:25
2/29 anonim válasza:
Inkább legyek macskás vénlány a saját lakásomban, mint egy melós,alkoholista gyári munkás barátnője.
Az a baj ilyenekkel teli az ország, normális jó pasit már társkeresőn se találni.
Mindig csak ilyen gyárban dolgozok, üzemben dolgozok, de ez mellé nagyon rendes ember vagyok ám, típusú emberek találnak meg.Őket tiltom is egyből.
3/29 anonim válasza:
Nem, ha valogatos vagyok..akkor nem pont az a helyzett hogy van mibol valogatni?
4/29 anonim válasza:
2-es miert neked milyen vegzettyeged es Munkahelyed van? Csak kérdem...
5/29 anonim válasza:
Nem. Szerintem nekem madaram lesz. Hogy kinek kellek, az meg nem érdekel, nem az én dolgom.
6/29 anonim válasza:
4-es!
Szoftverfejlesztő mérnök,üzleti elemzéssel és vállalatirányítási rendszeroptimalizációval foglalkozom.
34N
7/29 anonim válasza:
Az az álmom, hogy cicákkal öregedjek meg
8/29 anonim válasza:
6-os, az 1 csillagot az alkalmazott tudományok témakörnél szedted össze?
9/29 anonim válasza:
Én már fiatalon is macskás lány vagyok. Nem mondom, hogy nem félek a magánytól, de még mindig jobb, mint egy rossz kapcsolat lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!