Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor mondanád el a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondanád el a lánynak, akivel ismerkedsz, hogy szűz vagy?

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 08:57
A kérdező szavazást indított:
Az ismerkedés legelején.
Az első randin.
A második randin.
Amikor szóbakerül az első szex.
Közvetlenül az első szex előtt.
Nem mondanám el.
42 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit mondtam,hogy nem volt még komolyabb kapcsolatom,hogy odáig eljutottam volna. De ez csak úgy szóba jön,hogy kinek mennyi exe van,stb,nem időponthoz kötött
2022. márc. 21. 09:00
 2/28 anonim ***** válasza:
68%

Nincsenek ilyen szabályok, hogy mit mondunk el első, második, harmadik randin. Nem a protokoll szerint élünk.

Nagyjából akkor érdemes elmondani ezeket, amikor szóba kerül, hogy már lefeküdtök. De egyébként szerintem ráér együttlét után is.

Egyszerűen nem találok életszerű okot arra, hogy ezzel elő kéne hozakodni. Ha a lány rákérdez kerek perec az más. Ha már a téma fel van hozva, akkor nyugodtan el lehet mondani.

2022. márc. 21. 09:05
 3/28 anonim ***** válasza:
45%

Szóval ja, srácként nem látom, miért és egyáltalán milyen apropóval kéne azzal előjönnöm, hogy:

"amúgy szűz vagyok"

Mikor volt fontos valaha a világtörténelemben, hogy egy férfi szűz? Ez a szüzesség dolog a hagyományos értékrendnek valami furcsa félreértelmezése. Mindig is a lányoknál számított ez, illetve ma már ez sem számít a legtöbb embernek. Egy férfi esetében meg főleg értelmetlen és érdektelen.

2022. márc. 21. 09:07
 4/28 anonim ***** válasza:
41%

Amikor szűz voltam, nem mondtam el az akkori barátnőnek, hanem azt hazudtam, hogy már nem vagyok az. Talán a mai napig nem tudja, hogy én voltam neki az első. De az is lehet, hogy rájött, mert előttem 2-3 szűz pasival volt.

Mindenesetre, én azon az állásponton vagyok, hogy nem kell mindent elmondani a csajoknak. Szerintem ők is így vannak ezzel, lehet grouppenbe 2 néger sráccal csinálták egy New York-i kiránduláson, de ezt az élményt nem kötik más orrára.

2022. márc. 21. 09:18
 5/28 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a férjem nem mondta el, pedig szóba jött a téma, én elmondtam neki, hogy az vagyok, ő pedig hazudott.

Lehet itt hazugságra biztatni az idegen embereket, de egy párkapcsolatban elég rosszul esett évekkel később megtudni. És nem azért, mert fúj szűz, hanem mert nem volt őszinte. Pláne, hogy azóta is tart.

Oké, valószínűleg senki nem jelentené be csak úgy, hogy ja amúgy szűz vagyok, de azt nem értem, hogy ha szóba kerül, miért kell hazudni.

2022. márc. 21. 09:30
 6/28 anonim ***** válasza:
24%
Nekem lenne rá okom, vagyis én tudok indokot, miért kell elmondani. Mondjuk ha kapcsolatot szeretnék, akkor nem fogok szűzzel kezdeni huszonévesen, mert nem hiszek abban, hogy az első partner elég lenne egy életre, a mai felfogás nem ezt diktálja. Szóval olyan, mintha megásnám előre a kapcsolat sírját, már az elején tudom, hogy vége lesz. Így meg ugye nem megyek, ha kapcsolatot kezdek akkor biztonságosan teszem, arra készülve, hogy talán ő az "igazi".
2022. márc. 21. 09:36
 7/28 anonim ***** válasza:
88%
5# Hazudni természetesen nem kell. Azért az nagyon vicces, hogy a férfi szüzesség nem bevallására olyan analógiákat hoznak fel, mint a négerekkel gruppenezés. Azért érezzük a csúsztatást ebben. Nagyon nem ugyanaz a minőség a kettő.
2022. márc. 21. 09:37
 8/28 anonim ***** válasza:
39%

Azért kell hazudni, mert egyrészt a mániákus őszinteséggel az ember csak bajba sodorhatja magát. Meg azért kell hazudni, mert vannak dolgok, amihez semmi köze nincs a másik embernek, az embernek lehetnek titkai.

Az, hogy én szűz voltam a szexünk előtt, és nem mondtam el, semmit nem vont le a kapcsolatunk értékéből. Az viszont igencsak levont, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy az a nő nem szeret engem, csak az exén akart túljutni. Aztán az első nagyobb vita végén ki is ment a volt pasijához Franciaországba.

2022. márc. 21. 09:40
 9/28 anonim ***** válasza:
41%

"Azért az nagyon vicces, hogy a férfi szüzesség nem bevallására olyan analógiákat hoznak fel, mint a négerekkel gruppenezés. Azért érezzük a csúsztatást ebben."

Nem, semmilyen csúsztatás nincs ebben.

A négerekkel való grouppenezés kb. olyan szintű titolni való, mint az én esetemem, hogy közel 30 évesen még szűz voltam. Ezt nem akartam elmondani, mert emögött súlyos dolgok voltak, én és nem éreztem azt, hogy ennek a nőnek az orrára akarom kötni, ennyi.

2022. márc. 21. 09:44
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
8# Na igen, ez a kis szösszenet jól jelzi, hogy vannak nagyobb volumenű kérdések, mint az, hogy ki szűz meg ki nem. Nem oszt, nem szoroz egy kapcsolat minőségén.
2022. márc. 21. 09:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!