Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondanád el a lánynak, akivel ismerkedsz, hogy szűz vagy?
"Az emberek ugyanis önzőek, és nem a másik embert szeretik, hanem azt a karaktert, amit látnak benne. Tehát én azt gondolom, hogy ez az összhang elég sérülékeny, legalábbis az esetek részében."
Ha arra gondolsz, hogy az el nem mondott igazságok illúzióhalmazára épülő kapcsolatok sérülékenyek, nos, pontosan erről van szó.
Szerintem az az erős jellem, aki mer őszinte lenni. Lehet, hogy az emberek önzőek, gyarlók, nem szeretik az igazságot. Viszont szerintem ne egy rossz gyakorlattal magyarázzuk meg azt, hogy miért ne tudna jól működni a rendszer. Mert tud. Két intelligens ember azt gondolom, hogy lehet egymáshoz őszinte. Szerintem csak a gyenge jellemek kerülik az igazságot.
Ha ő nem szűz akkor úgyis gyorsan levágja
(személyes tapasztalat)
Kicsit elment a téma abba az irányba, hogy el kell-e mondani, vagy nem.
El fogom mondani neki, még ha nem is így, hogy szűz vagyok. A kérdés az lett volna igazából, hogy mikor tegyem ezt meg.
"Nincs az a szűz pasi aki el tudja játszani, hogy már nem az."
vagy ha volt, az sose derült ki, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!