Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor mondanád el a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondanád el a lánynak, akivel ismerkedsz, hogy szűz vagy?

Figyelt kérdés

2022. márc. 21. 08:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy nekem a szex olyan intim dolog, hogy akivel szexelek, azt ismerni akarom. Az olyan ember(nek kell, hogy legyen), akiben megbízok, és azt is elmondanám neki, hogy apám vert.
2022. márc. 21. 10:38
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"Az emberek ugyanis önzőek, és nem a másik embert szeretik, hanem azt a karaktert, amit látnak benne. Tehát én azt gondolom, hogy ez az összhang elég sérülékeny, legalábbis az esetek részében."

Ha arra gondolsz, hogy az el nem mondott igazságok illúzióhalmazára épülő kapcsolatok sérülékenyek, nos, pontosan erről van szó.

Szerintem az az erős jellem, aki mer őszinte lenni. Lehet, hogy az emberek önzőek, gyarlók, nem szeretik az igazságot. Viszont szerintem ne egy rossz gyakorlattal magyarázzuk meg azt, hogy miért ne tudna jól működni a rendszer. Mert tud. Két intelligens ember azt gondolom, hogy lehet egymáshoz őszinte. Szerintem csak a gyenge jellemek kerülik az igazságot.

2022. márc. 21. 10:44
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Hazudni nem kell, nyilván nem gyakori, hogy valaki 30 körül szűz legyen, de sokféle oka lehet. Ha az illető így is eltudja fogadni önmagát, az már nagy dolog.
2022. márc. 21. 11:13
 24/28 anonim ***** válasza:
94%

Ha ő nem szűz akkor úgyis gyorsan levágja

(személyes tapasztalat)

2022. márc. 21. 11:14
 25/28 anonim ***** válasza:
29%
hát mondjuk úgy, hogy nem hoznám szóba... szex közben meg próbálnám hozni a tőlem telhető legtöbbet...
2022. márc. 21. 14:13
 26/28 anonim ***** válasza:
96%
Úgyis kiderül az első szexnél. Nincs az a szűz pasi aki el tudja játszani, hogy már nem az. Maximum a másik tapintatos marad és nem árulja el, hogy észrevette. A logikàt sem értem. Inkább higgye azt a nő, hogy szimplán béna vagy, mint hogy szűz?
2022. márc. 21. 16:38
 27/28 A kérdező kommentje:

Kicsit elment a téma abba az irányba, hogy el kell-e mondani, vagy nem.

El fogom mondani neki, még ha nem is így, hogy szűz vagyok. A kérdés az lett volna igazából, hogy mikor tegyem ezt meg.

2022. márc. 21. 16:55
 28/28 anonim ***** válasza:

"Nincs az a szűz pasi aki el tudja játszani, hogy már nem az."

vagy ha volt, az sose derült ki, nem?

2022. márc. 21. 17:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!