Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyugaton a nők 99%-nak kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugaton a nők 99%-nak kizáró ok ha nem vagy ateiste?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 21:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%

Veled kb ugyanez a baj, mint amit ránk próbálsz vetíteni. Ha téged zavar az a heti 1x1 óra, akkor nem én nem vagyok nem elfogadó, hanem te nem vagy az.

Magyarország pont egy olyan hely, ami vallásilag, kulturálisan heterogén, tehát sok kultúrának meg kellene, hogy férjen benne hely. Nem értem, miért kell ezt kihegyezned a vallásra, vagy akkor olyan dolgok is zavarnak, hogy a svábok nem esznek paprikás dolgokat és a zsidók takarékosak?

Ha neked annyira nagy teher, hogy nem tudod azt a heti 1 órát bekontrollálni a másiknál, akkor nem a vallásos emberrel van probléma. Hiszen ihatna, vagy dögölhetne abban az 1 órában is, az nem zavarna gondolom. Ameddig pedig nem kényszerít rá valamelyik, hogy vele tarts (azok nem vallásosak, hanem a fanatikusok), addig az ég egy adta világon semmi közöd hozzá, hogy mit csinál.

2022. márc. 20. 22:24
 12/39 anonim ***** válasza:
0%

Én élőben nem kampányolok a vallásommal. Helyette szab.válos órákon megválaszolok minden középkori kulturális kérdést kb egyedül az 50 hallgatóból, ami ezen alapszik és én vagyok az, akinek tolerálnia kell a félkisebbségi kétfilléres bölcsességeket lobogtató eszmecseréket, amiknek nem mondhatsz ellent, ha nem akarsz népharagot magad ellen uszítani.

Azt mondjátok, hogy a vallásos emberek kirekesztőek, holott ti tépitek szét őket verbálisan, ha csak annyit jelez, hogy ő az. És akkor nem rángat magával misére, meg az asszonyt sem veri csak úgy mellesleg.

2022. márc. 20. 22:28
 13/39 anonim ***** válasza:
97%
Elmegy vasárnap a templomba, és leszarja, hogy olyan szekta részese, akiknek a gyermekmolesztálás mindennapos dolog.
2022. márc. 20. 22:43
 14/39 anonim ***** válasza:
97%

#12: csak úgy süt rólad a beképzeltség. Hidd el, rengeteg olyan témakör van, amihez egy kukkot nem tudnál szólni.

Tanlán ha egy kicsit szerényebben adnád elő magad, nem húznád ki a gyufát másoknál. Úgy látszik, nem véletlen botlasz ebbe mindig bele. Vajon miért is?

2022. márc. 20. 22:47
 15/39 anonim ***** válasza:
0%
Na, pont erről beszéltem. A vallás nem ilyen. Nem tudsz elvonatkoztatni a nagy egyházak többezer éves múltjától. Egy vallásos embernek ez lelki dolog és a közösséget, illetve az intézményt külön tudja választani. Gratulálok a 70 IQ-s megoldásodhoz. Az esetleg nem zavar, édesanya, ha már adatokat emlegetünk, hogy a gyermekmolesztálások 75%-át rokonok, családi barátok, ismerősök végzik, és a legtöbbet kislányok ellen? Vagy akkor családok se létesüljenek? Beteg emberek mindenhol vannak, de ha ezt te egy random emberrel hozod összefüggésbe, aki hetente 1x elmegy misére, akkor menthetetlenül ostoba vagy. A templomba járás nem validálja ezeket a cselekedeteket. Nem mellesleg szerintem téged sem hajt a vágy, vagy az emberbaráti szeretet, hogy bármit is tegyél ezért a gyerekekért; adakozz, önkéntes munkát végezz. Csak olyan jó beböfögni kényelmesen a fotelból, ugye.
2022. márc. 20. 22:51
 16/39 anonim ***** válasza:
0%

#14:

Engem nem érdekel, hogy te mit kínlódsz rajtam és a kommentjeimen. Az előbbi #13-as kommentedben pont hogy te adtál példát az elemi butaságra.

2022. márc. 20. 22:53
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
#16: Vegyél vissza magadból, mert túl nagy az arcod. Isten biztos csípi az ilyen beképzelt libákat :D
2022. márc. 20. 23:04
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Én ateista nő vagyok. Számomra nem kizáróok, ha a pasi vallásos, amég tiszteletben tarja, hogy én nem vagyok az, és nem akar megtéríteni. Így én is tiszteletben tartom a vallását.
2022. márc. 20. 23:09
 19/39 anonim ***** válasza:
0%

#17:

Látod, ez a probléma. Az a berögződött prekoncepciód, hogy annak, aki hívő, mindenképpen egy jótétléleknek kell mutatnia magát. Hát nem ez a helyzet. Vallásosnak lenni nem azt jelenti, hogy az emberek szimpátiájára hajtasz. Tulajdonképpen le vagy ejtve a szimpátiáddal együtt. A vallásosságom az én dolgom, nem a külvilágé. Nem akarok jobb embernek tűnni, mint amilyen vagyok. Nem ez tesz azzá.

2022. márc. 20. 23:13
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

13-as én vagyok, 14-es nem.

Nem, nem teszek semmit a molesztált gyerekekért, de nem is járok olyan buliba, ahol mások szemet hunynak felette.

Bármilyen más céget bojkottálnának emiatt, de hát a vallás nagy biznisz.

2022. márc. 20. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!