Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kizáró ok lehet?
Nézd, van, akinek MINDEN kizáró ok, de azokkal nem kell foglalkozni.
A te esetedben tudni kéne mekkora, hány darab, milyen testtájon levő bőrkeményedésekről van szó. Mennyire feltűnőek, pl. más színűek-e, mint a körülötte levő hámréteg.
Nyilván akinek arcát vagy egész felsőtestét rikító bőrelváltozások "pettyezik be", az - mondjuk meg őszintén - óriási hátránnyal indul a párkeresésben. :-(
De ha pl. a sarkadon van bőrkeményedés, az szóra sem érdemes.
Egy kicsit számít az életkor is. Egy 40-50 éves embernél már általában vannak kisebb-nagyobb testi (egészségi) hibák, problémák. Nagy eséllyel a partnernek is van, ha hasonló korú, így toleránsabb mindenféle testi hibával szemben.
#2 vagyok.
Szinte biztos, hogy ez a "szóra sem érdemes" kategória lesz.
A talpunkon eleve vastagabb a bőr, hiszen azon járunk.
Megjegyzem, hogy én lábfájós voltam fiatal koromban, ezért mindenféle lábbetéteket, sarokbetéteket hordok, amik lépésnél tompítják az aszfaltjárda ütését a lábam felé. Emiatt én puha és rugalmas rétegen járok, és feleségem sokszor rácsodálkozott, hogy férfi létemre milyen puha a talpamon a bőr.
Esetleg próbálj ki te is ilyeneket, lehet, hogy ez önmagában segítene. Gondolj arra, hogy a bőrkeményedés (ha nem betegség okozza) a test védekezése az őt érő ütés/nyomás/terhelés ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!