Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kizáró ok lenne nálatok ismerkedésnél?
Egy ideje ismerkedem egy fiúval. Nagyon kedvelem, remekül kijövünk, a kommunikáció is szuper és részéről is úgy látom, hogy lenne esélyem.
Viszont ami eddig feltűnt, hogy minden alkalommal ugyan abban a ruhában van.Nem büdös, nem ápolatlan, tehát semmi ilyesmi, pusztán csak furcsállom.Volt, hogy több, egymást követő napon találkoztunk és akkor is ugyan az volt rajta.
Nem akarok szémétnek tűnni és ilyen dolgokon fennakadni, amikor minden más remekül működik közöttünk. Ugyanakkor mégiscsak furcsa.
Ezért kérdezem, hogy nálatok ez kizáró ok lenne e ismerkedésnél?
Férfi ismerőseimből kiindulva találnak egy típusú pólót mondjuk, akciós volt a H&M-ben 10-es csomagban, és abból bevásároltak, aztán azt hordják amíg nem találnak egy újabb akciót a 10-es csomag pólókra :D
Szóval simán lehet, hogy amit az első írt, nem pont ugyanaz a ruha, hanem csak ugyanolyan.
Nekem ez amúgy nem lenne kizáró ok. Főleg ha amúgy ápoltnak tűnik a fickó.
Nekem nokent is van olyan felso amit imadok vettem is belole 3dboz, igaz mind mas arnyalat.
Vagy ha kapok egy kenyelmes madragot abbol is tobbet veszek.
nekem egyik melóhelyen, első héten megkérdezte a főnök, hogy kérek-e lakhatási segítséget, vagy fizu előleget.
Rákérdeztem, hogy ez így miért jött elő, és elmondta, hogy mert látja, hogy 4. napja az van rajtam.
Másnap vittem neki fotót a gardróbomról, amiben vagy 10 egyforma ing, és vagy 5 egyforma nadrág volt, és semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!