Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok/randiznátok kicsit barnább emberrel, vagy ez kizáró ok ismerkedésnél?
Mit jelent hogy barna?
Ha magyar csak kreolabb bőrű akkor igen.
Ha olasz vagy spanyol akkor szintén.
Ha cigány, arab, indiai, néger akkor nem.
Hát... Az attól függ mit értesz ezalatt.
Ha fehérről van szó, aki szoláriumkirálynő, akkor nem, mert utálom ezt a stílust.
Ha roma, akkor még annyira sem, mert faji előítélteteim vannak irántuk, illetve sok az "utóítélet" is, amit a viselkedésükből vontam le.
Ha arab vagy afrikai akkor túl nagy a kulturális különbség. A történetüket meghallgatom, de ennyi.
Ha latin, akkor egy olyan párhuzamos idősíkban igen, ahol tudok spanyolul és legális fehér embernek szombrérót és poncsót hordani, mert ők általában nagyon jól néznek ki.
Nos nekem volt szerencsém roma lánnyal randizni, bár igaz, hogy nem teljesen volt roma, hanem csak félig, mert csak az apja volt roma. Egyrészt a lány sokkal agresszívabb volt, mint egy átlagember, lehet nincsen köze ehhez a romaságnak, de egy fehér lánynál sem tapasztaltam ilyen szintű agressziót.
Persze az ismerkedésnél a lelkemre kötötte, hogy normális helyen él, normálisak a szülei, hát az első alkalommal amikor náluk voltam teljesen ledöbbentem, egy elnézést a kifejezésért, de egy cigányputriban találtam magam, mindenhol mocsok, pókháló, csótány mászott a hűtőn, az apja folyamatosan ordibált, nem lehetett nem hallani, mert tényleg a full hangerőn való kiabálás volt a normális hangneme.
Persze ezek lehet fehér lánynál is előfordulnak, csak kisebb valószínűséggel, + az is megfordult a fejemben, hogy bemutatni ennek a családnak a szüleim, vagy hogyha lenne gyerekünk, akkor néhanapján odavinni abba a putriba fúúú, nem volt hosszútávú kapcsolat, és soha többet nem akarok randizni cigány/félcigány/bármilyen arányú cigánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!