Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez kizáró ok lenne nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kizáró ok lenne nálatok ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Egy ideje ismerkedem egy fiúval. Nagyon kedvelem, remekül kijövünk, a kommunikáció is szuper és részéről is úgy látom, hogy lenne esélyem.

Viszont ami eddig feltűnt, hogy minden alkalommal ugyan abban a ruhában van.Nem büdös, nem ápolatlan, tehát semmi ilyesmi, pusztán csak furcsállom.Volt, hogy több, egymást követő napon találkoztunk és akkor is ugyan az volt rajta.

Nem akarok szémétnek tűnni és ilyen dolgokon fennakadni, amikor minden más remekül működik közöttünk. Ugyanakkor mégiscsak furcsa.

Ezért kérdezem, hogy nálatok ez kizáró ok lenne e ismerkedésnél?

2021. dec. 11. 17:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nőként is több ugyanolyan darabom van (kevés ruha van, ami tetszik és jól áll, illetve utálok ruhavásárlással bíbelődni, ezért egyszerre veszek többet ugyanabból), és kevés. Tehát, aki mindennap lát, simán hiheti azt, hogy többször hordom ugyanazt, pedig kb. 1,5 hetente kerül fel ugyanaz. Tehát tiszta minden, rendszeresen mosok, felsőt sosem hordok egynél többször, lenne is pénzem ruhára, de nekem így sokkal jobb és kényelmesebb. Szóval, ha amúgy ápolt, nincs szaga a ruháinak, egyáltalán nem biztos, hogy pontosan ugyanazok a ruhák, lehet, csak egyből vett többet.

Ha gondolod, hozd fel témának a minimalista ruhatárat vagy a ruhavásárlást, és akkor jó eséllyel kibukik, mi a helyzet.

2021. dec. 11. 18:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. dec. 11. 18:57
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Albert Einsteinnek is ugyan olyan, szürke színű, azonos fazonú öltönnyel volt teli a szekrénye!
2021. dec. 11. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A ápolt, akkor semmi probléma. Biztos az szett tetszik neki és bezáratott belőle.
2021. dec. 11. 19:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Adrien Monk a pasid?
2021. dec. 11. 19:43
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Jól mondják az előttem szólok, valószínűleg nem ugyanaz, hanem ugyanolyan ruha. Nekem pl. csak egyetlen egy féle farmernadrágom van.
2021. dec. 11. 20:01
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Nekem akkor sem lenne kizáró ok, ha ugyanaz lenne ténylegesen a ruha, ha nem piszkos és büdös. De tényleg van arra esély, hogy nem ugyanaz, csak ugyanolyan, mert nem akar a szett-összeállításokkal bíbelődni meg megtalálta a saját stílusát ilyen szélsőséges módon (pl. nekem is volt olyan egyetemi tanárom, aki fehér póló-kék farmerben járt 24/7, és azt hihette volna róla az ember, hogy nem cseréli őket, de aki jobban odafigyelt, az látta, hogy nem ugyanazok a darabok).
2021. dec. 13. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Férjemnek is ugyan abból a pólóból van sok, h&m-ben vesszük szintén.

Alsóból is van 20+ darab, majdnem ugyan olyan mind.

Nem kérdezném meg tőle mi az oka, tapintatlannak érezném. Főleg, ha egyébként meg bejön. Ha később felmész a lakására és egy trágyadomb, vagy ha büdösnek, ápolatlannak érzed, az már gond.

2021. dec. 14. 14:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem szinte csak egyforma fekete farmereim vannak, ingből is van vagy 4-5 fajta de mindegyikből több, pulcsiból is nagyjából ugyan olyanok, csak mondjuk más szinűek. Őszintén szólva, ennek ellenére kétszer ugyan olyat így sem szívesen veszek fel, főleg nem ha egy lánnyal találkozok, mert tényleg furi lehet. Ha csak egyfajta ruháim lennének, azt meg kommunikálnám, ha más nem, érdekesség miatt.
2021. dec. 25. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!