Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megtudnátok egy srácról, hogy volt már prostinál, adnátok esélyt neki vagy kizáró ok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 13:50
1/18 anonim válasza:
Persze. De előtte nemibetegségre teszteltetném. Mert ha belegondolsz sok tizenéves ribąnckodik a kocsma wcben ezért nem ítélném el.
2/18 anonim válasza:
Kizáró ok. Nálam a szex a párkapcsolat része, én is eszerint cselekszem és a partneremtől is ezt várom.
(Nem ítélem el, vannak haverjaim akik voltak már prostinál, nincs ezzel gond, de kapcsolat kizárt nekem ezután.)
3/18 anonim válasza:
igen adnátok estélyt.kérdező kérdésbe te a lány vagy vagy a pasi?
5/18 anonim válasza:
Alapból nem vagyok "esély adogató", és ez a továbbiakban is így marad.
6/18 anonim válasza:
Mennyivel fertozobb egy prosti, mint aki fuvel faval csinalja? A tarifan kivul nem latok kulonbseget, megis mindenki a prostizokat akarja teszteltetni. Puskas Peti 400 legyottot vallott be, szerinted kert tole barki is teszteket? Alszent dolog ez. Egy prosti szuresre is jar, mas civil embernek eszebe sem jut. Biztos van kockazat, de csak addig, amig a masik oldal kisebb szamokat mond be.
7/18 anonim válasza:
"Egy prosti szuresre is jar"
Minden kuncsaft után? Ha egy adott betegség nem azonnal kimutatható a fertőződés után, akkor a kuncsaft után a lappangási időt kivárva megy tesztre a következő kuncsaft előtt? :D
9/18 anonim válasza:
Ezt kérdést nem értem igazából miért az jobb amikor sokszor egy lány halál részegen egy házibuliba átmennek rajta 2-3 man? és huu de szegényli ? vagy azok akik 1-2 randi után már nyeli? persze ott a gumi de valahol ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!