Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha megtudnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha megtudnátok egy srácról, hogy volt már prostinál, adnátok esélyt neki vagy kizáró ok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 13:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

6

Így van. Prostitól elkapni valamit kicsi az esélye, mert vigyáznak nagyon, rendszeresen szűrnek plusz nincs óvszermentes szex ami ugye gyakran szívtipró petiékkel előfordul.

2022. jan. 5. 22:33
 12/18 anonim ***** válasza:
2022. jan. 5. 22:36
 13/18 A kérdező kommentje:

9

Nem lehet sok nőnek a “gáz” faktor miatt kizáró ok egy ilyen pasi, hogy fizet a szexért. Mert ugye egy igazi bika kefél kedvére teljesen ingyen, az meg dicsőség, ha fizetsz a szexért az meg gáz…

2022. jan. 5. 22:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem pl. az is kizáró ok, ha "igazi bika, és kefél kedvére".

2022. jan. 6. 09:22
 15/18 A kérdező kommentje:

14

Neked van ami nem kizáró ok egyébként?

Ha szűz a pasi az is kizáró ok?

2022. jan. 6. 09:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem, a szűz pasi nem kizáró ok, 3-ból 2 pasim is szűz volt. :)

Már írtam, a szex nálam egy párkapcsolat része. Nem értem, ebből hogy következik hogy egyéb is kizáró ok lenne. :D

2022. jan. 6. 09:45
 17/18 A kérdező kommentje:

16

Szűzoltó. :)

Akkor értem miért nem jönnek be a bikák. A friss hús a gyengéd.

2022. jan. 6. 09:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Szóval ami nem kizáró ok, az már a gyengém.

Mi lenne, ha nem csak abszolút végletekben gondolkoznál? :D

2022. jan. 6. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!