Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek kizáró ok lenne ha megtudnátok egy lányról hogy rendelt 43 db (annyi volt összesen) rózsaszínű csuporkás zoknit? 23/L
o.O
Mutass már képet! :D
Amúgy számomra csak az lenne a furcsa, hogy ipari mennyiséget rendeltél, mondjuk én is lány vagyok. :D
Azért is kérek képet, mert szeretem a cuki dolgokat. :DDDDDD
21/L
De iszonyatosan aranyosak vagytooooooook! ^^
Még hogy kizáró ok... Csak ölelnélek titeket. ^^
Mármint... egy kapcsolatban kettesben.
De így is adnék egy baráti, "de cuki vagy, jólcan kis aranyos, minden okés" ölelést.
Most komolyan, kit zavar pár tucat rózsaszín zokni amin mézes csuprok(?) képe látható? Számomra semleges információ.
Talán az zavarna, ha micimackós lenne, nem kedvelem a karatert, pontosabban inkább azt nem amire a dizni felhasznája kapzsiságból.
Hát, ha nem vágsz fel vele akkor nincs azzal se baj. Nekem is van porcelán Bátor kutyám a vitrinben meg Johnny Bravo-s karórám (dísznek, nem hordom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!