Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek kizáró ok lenne ha megtudnátok egy lányról hogy rendelt 43 db (annyi volt összesen) rózsaszínű csuporkás zoknit? 23/L
nem kizáró ok,de rosszul vagyok az ilyen ízléstelen színű ruhadaraboktól.
de gondolom te is alváshoz,vagy otthonra vetted,utcára ebben nem mész,legfeljebb télen csizmában.
Nekem, mint kissé infantilis 40-es férfinak, kifejezetten tetszene!
Persze csak akkor, ha a "zsebpénzed" költöd rá és nem a rezsi költséget! :-D
Azért, az nem mindegy, hogy csak most kellett neki ez a 43 db csuporkás zokni..
vagy "ilyen szinten van" minden téren.
Előbbi esetben cuki, utóbbi esetben már gyerekes.
:D
Kizáró ok nem, de azért úgy finoman felderíteném, hogy mégis mi újság... ...az ugye egy tulajdonképpen szokványos dolog, ha vesz 3-4 párat, mert tetszik neki meg poén. Na de 43 db az 22 pár + 1 db. A kérdés ott kezdődik, hogy a vásárlásai kontrollálásával meg a pénz kezelésével vannak-e problémái, esetleg magányos péntek estén ilyen "drunken buying trip to ebay" történetet ad elő, össze akarja-e varrni takarónak vagy mégis mi.
Érdekes tudni, mert sokat elárul az emberről hogy mit miért csinál. Jobb, mint akármilyen hosszú bemutatkozószöveg a társkeresőn.
Én pl. a menthetetlennek tűnő, működésképtelen, de olcsón árult motorkerékpároknak tudok nehezen ellenállni. Minden vacakot össze kell szednem, van a melléképületben másfél tonna motorkerékpár-alkatrész, amik majd egyszer sorra kerülnek. Csak eddig minden évben több jött be, mint ami kiment - és a magánéletben is így vagyok: régi párkapcsolati dolgokat tartok "életben" és kínlódok velük, ahelyett hogy mindent kihajítanék és viszonylag tiszta lappal kezdeném a dolgot újra.
Szóval hogy is volt az a vásárlás? :)
Én is így vásárolok. Bár, előbb egyet veszek, kipróbálni. Jó, kényelmes, zokniból, akár 50 párat is. Nadrág, póló, stb, akár 8-10 ugyan olyat, ha kényelmes.
Zokninál, külön jó, nem kell keresgélni a párját mosás után.
Akkor gáz, ha csak zokniba mész az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!