Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyugaton a nők 99%-nak kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugaton a nők 99%-nak kizáró ok ha nem vagy ateiste?

Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 21:21
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 20. 21:21
 2/39 anonim ***** válasza:
16%
Nem hiszem. Alapvetően én is vallásos vagyok és imponál az, ha valaki nem nyomja a tipik ateista rizsát. Nem azért, mert nem fogadnám el, hogy nem az, hanem mert a legtöbb igazából s-gghülye, akinek semmilyen kapcsolódási nincsen ahhoz a nyugati kultúrához, ami tulajdonképpen vallási alapokon nyugszik.
2022. márc. 20. 21:26
 3/39 A kérdező kommentje:

2

Akkor csak a nyugati randi oldalakon ateista úgy a nők 88 %-a.

2022. márc. 20. 21:41
 4/39 anonim ***** válasza:
98%

Nekem a tényleges vallásosság kizáró tényező, mert azzal nem tudok mit kezdeni.

Én az a fajta ateista vagyok, akinek nincs baja a vallásokkal, valamilyen Isten jelenlétét is elfogadja, viszont egyik vallást se érzi magáénak.

Van barátnőm, aki módjával vallásos. Ő katolikus, de nem tartja a hagyományokat, böjt, vasárnapi mise stb. Ha elmegyünk valahova kirándulni és ő be szeretne menni imádkozni egy templomba, akkor én leülök kint és megvárom. Nincs ebből gond. A gyermekemet szeretném az oviban hittanra járatni, ha tetszik neki, akkor a suliban is, mert az elveikkel egyetértek. Ugyanakkor falnak mennék, ha olyannal kéne együtt élnem, aki biztos benne, hogy ő tudja a tutit, aki betűre ismeri és hiszi a bibliát, aki tartja a szokásokat. Nem lennénk jó pár. Ahogy más vallások mély hívőivel sem.

A párom mélyen ateista, elutasít minden vallást, illetve vallásos megmozdulást. Szerintem ez sem szerencsés, de közelebb áll hozzám, mint a mély hit.

De sok hívő van a világon, csak az ismerősi körömben is, szóval, nem kell ateistának lenni, ahhoz, hogy párt találj. Csak az nem mindegy, hogy a kiszemelt nő miben is hisz, mert, az talán még nagyobb gond, ha ő is hívő, csak nem azonos a vallás.

2022. márc. 20. 21:45
 5/39 anonim ***** válasza:
20%

#3:

Aki nem tudja a másik irányultságát elfogadni, az egy agresszív barom és jobb is, ha nem ismerkedsz vele.

Nekem sem az szokott lenni a problémám, ha valaki nem azt vallja mint én, mert nem vagyunk egyformák. Engem az zavar, amikor valaki kulturálatlan. Lehet nem vallásosnak lenni, viszont azt a kulturális hagyatékot illik ismerni mindenkinek, amit az egyház ráhagyott az emberiségre, mivel a teljes nyugati kultúra ezen alapszik.

2022. márc. 20. 21:48
 6/39 anonim ***** válasza:
88%

"Aki nem tudja a másik irányultságát elfogadni, az egy agresszív barom és jobb is, ha nem ismerkedsz vele."

Felőlem mindenki abban hisz, amiben akar, de nekem nem kell olyan pár, aki aktív hívő.

Te meg inkább ne papolj elfogadásról, ha leagresszív barmozod azt, akinek fér bele olyan, aki aktívan gyakorolja a vallását.

2022. márc. 20. 21:58
 7/39 A kérdező kommentje:

6

Téged konkréten az zavar, hogy elmegy vasárnap a templomba?

Tessék, egy óra saját tevékenység.

Vagy az, hogy egyáltalán kereszténynek vallja magát?

Melyik része zavar?

2022. márc. 20. 22:09
 8/39 anonim ***** válasza:
0%

#6:

Mégis elfogadóbb vagyok így, mint Te.

Nem mellesleg aktív hívőnek lenni nem az a fideszes propaganda stepfordi vallásosság, amit Genesis is megénekelt a Jesus He Knows Me-ben. Aktív vallásosnak annyit jelent lenni, hogy vasárnaponként a meccs nézése/mozi helyett/előtt elmész misére, IFI-tag vagy, ahol tartod a kapcsolatot a többi diákkal, erkölcsi tanításokról van szó, amik az életvezetésben tudnak segíteni. Vallásosnak lenni nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell lenned, vagy hogy minden információt másodkézből elfogadsz és bekajálsz, amit a pap/lelkipásztor kiejt a száján hetente. Ez a bajom az ateistákkal. Ez az a műveletlen agresszivitás, ami antipatikus bennük. Lövésük nincsen egy ilyen közösségről, pláne a fiatalokról, de már kombinálnak.

2022. márc. 20. 22:11
 9/39 anonim ***** válasza:
24%
Nem mellesleg egy kulturált vallásos ember sosem fogja rád erőltetni az ilyen jellegű dolgait. Heti 1x1 órára ő a Jani/Julcsi, aki beül a templomba, vagy a kórusba, de a többi napon ő az a Jani/Julcsi, aki biológia szakos az egyetemen, bulizik péntekenként, rock koncertekre jár nyáron, dartsozik a haverjaival egy romkocsmában, vagy intelligens eszmecserét folytat egy más nézőpontú emberrel.
2022. márc. 20. 22:14
 10/39 anonim ***** válasza:
84%

#7: Igen, az zavar, hogy az élete rendszeres része a templomlátogatás, és leginkább az zavar, hogy ennyire megpróbálják magukat rátukmálni olyanra, aki másban hisz.

" Ez az a műveletlen agresszivitás,"

Na meg ezért nem bírom őket. Másokat vádolnak agresszivitással, mikor maguk azok, és műveltebbnek hiszik magukat.

Nagyon szépen sikerült prezentálnotok, mi a bajom az ilyen emberekkel.

2022. márc. 20. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!