Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzó fiúk/lányok/férfiak/nők! Nálatok párkeresésnél kizáró ok lenne ha a potenciális fél cigizik, még akkor is ha alapesetben szimpatikus nektek?
Ha nem tervez leszokni, akkor igen.
Ha leszokik, akkor nem kizáró ok hogy korábban dohányzott. (A párom is cigizett amikor megismertem, de leszokott mire összejöttünk.)
Nekem nem kizáró ok, de azt hozzá kell tenni hogy valakin nagyon érződik, nagyon büdös lesz tőle, van akin meg nem. Akin nem/alig érződik az nem zavarna, ha valaki viszont nagyon büdös lesz tőle (nem tudom mitől függ) az zavarna.
Illetve hosszútávon ha pl gyerekvállalásra kerülne sor (nyilván egy első randit nem ezzel indítasz) akkor viszont elvárnám tőle hogy leszokjon, elsősorban a gyerek miatt, de több évtizedig én se szívnám passzívan szívesen.
Szóval, igen fontos kérdés az is, hosszútávon hajlandó-e leszokni.
Viszont azzal tisztában vagyok hogy a másért való leszokás nem szokott sikeres lenni, ezt mindig a dohányzónak kell akarni. Ha ő nem akar leszokni, én hiába akarnám.
Ja, a leszokást én se úgy értettem, hogy én erőltetem és rákényszerítem erőszakkal olyanra aki nem akarja. (#1 voltam)
#1 vagyok, nem igazán értem hogy miért lettem lepontozva, szerintem jogom van hozzá hogy ne öklendezzek a partnerem közelségétől. :D
Mint írtam senkit nem kötelezek erőszakkal hogy szokjon le, az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!