Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi választ el egy barátot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi választ el egy barátot egy potenciális férfitől?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Tegyük fel, randiztok, külsőleg is megfogott a srác.

Mik azok a tulajdonságok, viselkedési jegyek, amiket elvártok egy férfitől?

Mi hiányzik abból a srácból, akiben csak a barátot látjátok?

Érdekel, mert párszor kerültem már ilyen szituba és nem tudom hol rontom el.

2020. jún. 7. 19:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Vagy nem randiztok, csak szimplán ismersz egy srácot.
2020. jún. 7. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális vonzalom.
2020. jún. 7. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális vonzalom hiánya , volt akinek a stílusa nem tetszett vagy nem olyan a gondolkodása életstílusa mint amit én elképzelek magam mellé. De barátnál ez nem minden esetben számít így barát maradt.
2020. jún. 7. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is a szexuális vonzalmat mondanám, vagy valami ehhez hasonló. Egyszerűen ott van az az érzés, hogy mindig mosolyogni akarok mellette, hogy zavarba is jövök akár, hogy izgulok mielőtt találkozunk, stb. Van olyan ellenkező nemű barátom, aki külsőre helyes, vonzó számomra, de mégse vált ki belőlem semmi ilyet. Ez vagy van, vagy nincs. Nekem nem igazán volt olyan, hogy nem találtam valakit vonzónak barátként, majd másképp kezdett viselkedni és az lett, így nem tudok többet mondani ennél.
2020. jún. 7. 19:47
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Kémia. Persze itt majd mindjárt megírják, hogy olyan nincs is, az csak a vastag pénztárca meg a hasonlók fedőneve, de igenis van. Azaz ilyen esetben pont nincs. Nem jön az "úgy megcsókolnám/rámásznék"-érzés...
2020. jún. 7. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
A kémia.
2020. jún. 7. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet olyan, hogy vonzónak találom, de azt hiszem, nem érdeklem - főleg igaz ez az önbizalomhiányos párosokra vagy a "megéri-e" tiltott gyümölcsökre (munkahely, barát barátja házinyúl). És lehet, hogy udvarol/flörtöl, de nem tartom vonzónak (bár szerintem ezt egy idő után a lányok egy-egy merészebb próbálkozásnál mondják is, hogy bocs, kedvellek, de nem úgy). Nekem volt nagyon pénzes és kitartó udvarlóm, akinek elég sok nője is volt/van, de egyszerűen nem vonzott se testileg, se az az élet, ami mellette lehetett volna teljesen más értékrenddel - azóta is (vagy 15 év) haverok vagyunk, bár már nekem ciki kerülgetni a forró kását, mert még mindig "nyitott" lenne másra.

Biztos neked is van olyan ismerősöd, osztálytársad, kolléganőd, húgod barátnője... stb. akit bármiért nem tudsz elképzelni magad mellett, pedig csinos is a maga módján és jót beszélgetettek, mégse "potenciális", mert valami nem tetszik benne. Vagy a férfiaknál nincs ilyen, bárki jöhet, hátha? :D

2020. jún. 7. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
A barátban van egy-két hiba, amit észreveszel, gáznak tartasz. A "potencionális" választottnál jelenleg ezt nem vagy képes a kémia miatt fellelni.
2020. jún. 7. 21:52
 9/11 A kérdező kommentje:
És ha esetleg első találkozáskor nincs meg ez a bizonyos kémia, vonzalom, adtok a dolognak legalább egy második esélyt, vagy ez később sem fog kialakulni?
2020. jún. 8. 05:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy barátságból alakul ki vonzalom, több ilyen párost ismerek, akik évekig egy társaságba jártak, aztán jöttek össze. Nem mindenki olyan villámcsapásosan lesz szerelmes. De direkt randinál, célirányos társkeresésben kínos hitegetni a másikat, mert "talán egyszer esetleg". Ha tényleg jól érezte magát veled az illető és nem ragaszkodik valami konkrét zsáneréhez, fog adni második esélyt (másfelől sokaknak tetszik csak az a másikban, hogy ő tetszik neki...). Ha csak próbált nyitott és kedves lenni, de már elkönyvelte, hogy nem passzol veled, akkor nem. Azért az is kérdés, hogy első esetben te is meddig lennél türelmesen csak barát.
2020. jún. 8. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!