Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi választ el egy barátot egy potenciális férfitől?
A kérdés adott.
Tegyük fel, randiztok, külsőleg is megfogott a srác.
Mik azok a tulajdonságok, viselkedési jegyek, amiket elvártok egy férfitől?
Mi hiányzik abból a srácból, akiben csak a barátot látjátok?
Érdekel, mert párszor kerültem már ilyen szituba és nem tudom hol rontom el.
Lehet olyan, hogy vonzónak találom, de azt hiszem, nem érdeklem - főleg igaz ez az önbizalomhiányos párosokra vagy a "megéri-e" tiltott gyümölcsökre (munkahely, barát barátja házinyúl). És lehet, hogy udvarol/flörtöl, de nem tartom vonzónak (bár szerintem ezt egy idő után a lányok egy-egy merészebb próbálkozásnál mondják is, hogy bocs, kedvellek, de nem úgy). Nekem volt nagyon pénzes és kitartó udvarlóm, akinek elég sok nője is volt/van, de egyszerűen nem vonzott se testileg, se az az élet, ami mellette lehetett volna teljesen más értékrenddel - azóta is (vagy 15 év) haverok vagyunk, bár már nekem ciki kerülgetni a forró kását, mert még mindig "nyitott" lenne másra.
Biztos neked is van olyan ismerősöd, osztálytársad, kolléganőd, húgod barátnője... stb. akit bármiért nem tudsz elképzelni magad mellett, pedig csinos is a maga módján és jót beszélgetettek, mégse "potenciális", mert valami nem tetszik benne. Vagy a férfiaknál nincs ilyen, bárki jöhet, hátha? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!