Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Szoktatok még úgy ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szoktatok még úgy ismerkedni, hogy egy idegen férfi leszólít pl. Kávézóban, plázában stb?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok ilyenkor?

Volt már olyan veletek, hogy buliban ismertetek meg valakit, odajött random és később kapcsolat lett belőle?

2022. márc. 10. 10:30
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az #5-ös válaszolóval. Pár évvel ezelőtt sokkal jobb volt, mindenhol lehetett ismerkedni, a pasik mertek kezdeményezni, és ebből lettek a legjobb élmények, randik, kapcsolatok. Ez volt az igazi, nem a mai Tinderes jobbra vagy balra húzlak, azt is csak azért, hogy dugjunk egyet kategória (tisztelet a kivételnek). Én sosem próbáltam netes, társkeresős randizást, viszont a barátnőim/barátaim 85-90%-a igen, és nagyon ritka volt, ha lett egy értelmes randijuk is. Persze elhiszem, hogy vannak, akiknek ez válik be, én egyáltalán nem szimpatizálok vele.
2022. márc. 14. 17:57
 52/52 anonim ***** válasza:
51# Végre egy Ember, aki érti, amit mondok. Nagy pacsi! :)
2022. márc. 14. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!