Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szoktatok még úgy ismerkedni, hogy egy idegen férfi leszólít pl. Kávézóban, plázában stb?
Mit gondoltok ilyenkor?
Volt már olyan veletek, hogy buliban ismertetek meg valakit, odajött random és később kapcsolat lett belőle?
Ez nem arról szól, hogy "top secret" dolgokról beszélgetnék. Nyilván a bizalmas dolgokat nem egy kávézóban fogom kitárgyalni. De témától függetlenül visszataszító számomra, ha a mellettem ülő hallgatózik és kéretlenül belekotyog a beszélgetésünkbe.
Kávézó, pláza: Ritkán van már ilyen. Jól esik amúgy, amíg normális stílusa van a férfinak. Régebben vevő is lettem volna így az ismerkedésre (amíg nem volt párom). De ma már tényleg nem szoktak csak úgy leszólítgatni ilyen helyeken nőket a férfiak. Mindenki siet, zenét hallgat, telefonozik, elvan a maga világában.
Bulikban sokszor jönnek oda, mert bulizni azért tényleg sokan ismerkedni járnak. Egyéjszakások lettek belőlük, meg pár randi is. Igazából a férjemet is buliban ismertem meg, de közös barátok által, szóval ő nem csak úgy random odajött.
Szerintem manapság már tényleg nem annyira vevők a nők az utcán ismerkedésre. A buli, kocsma ebből a szempontból más, alapból oldottabb a hangulat, ott sokkal inkább el tudok képzelni alkalmas szituációt. Figyelni kell a jeleket.
Amúgy a felvázolt szitu (pasi beleszól a női beszélgetésbe) lehet para is, meg oké is. Pl ha odamegyünk a barátnőmmel a pulthoz, és tanakodunk, hogy melyik sört igyuk, és a bárpultnál ülő srác erre ad valami tanácsot, az oké. Hasonló szituáció gyakran történik is velem, nem szokott zavarni, van hogy beszélgetés is lesz így. Múltkor pl egy tök helyes pasival dumáltunk el így a vodkákról, aztán a zenéről ami szólt, ha nem lenne párom, vele szívesen randiztam volna utána.
De ha mondjuk ülünk egy boxban, és valami teljesen magánügyről beszélgetünk, amire egyszer csak odapattan valaki a másik asztaltól, és elkezd belekotyogni, az nyilván gáz. Csak ez nem is túl életszerű.
Ebben mindenkinek más az ingerküszöbe, általánosságban nem tartom jó ötletnek. Én ha nem tudom eldönteni hogy mit rendeljek, akkor majd megkérdezem a felszolgálót/pultost, ilyenkor se a random ember kéretlen tanácsára lennék kíváncsi. :D
Biztos van akinek bejön, de alapvetően óvatosan próbálkoznék vele, mert a többiek szemében viszont konkrét tahóság.
30# Jogvédő szervezetet ne alapítsak? Ki más lenne a hibás. Ahol emberek vannak, ott az emberi hang terjed az éterben. Te nyilván még soha senkinek a beszélgetésébe nem hallgattál bele. Miért is tetted volna, hiszen a nők soha nem hallgatnak senkit, soha nem pletykálódnak, nem rötyögnek össze barátnőcikkel, hogy "jaj képzeld mit beszélt az a két srác"
Ugye, így van, kiscsillag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!