Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Szoktatok még úgy ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szoktatok még úgy ismerkedni, hogy egy idegen férfi leszólít pl. Kávézóban, plázában stb?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok ilyenkor?

Volt már olyan veletek, hogy buliban ismertetek meg valakit, odajött random és később kapcsolat lett belőle?

2022. márc. 10. 10:30
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
53%

Nem. Kávézóba nem járok, plázába csak akkor ha nagyon muszáj, és akkor is azért megyek oda mert dolgom van. Általánosságban azért megyek valahova, mert ott van dolgom, és azt szeretném intézni, utána meg haladnék tovább.

Amúgy se szeretek idegenekkel szóba állni, rengeteg a "creepy" forma. Általában fülhallgatót használok + belebújok egy könyvbe.

2022. márc. 10. 10:32
 2/52 anonim ***** válasza:
95%

mit gondolok?

Hogy csak random ismerkedésből ritkán alakul ki olyan kapcsolat amilyet én szeretnék pl, hogy ne csak testileg kapcsolódjunk, hanem lelkileg.

A randomból csak testiséget tudok elképzelni, nem többet...

2022. márc. 10. 10:33
 3/52 anonim ***** válasza:
89%

Én akkor is ezt gondolom, ha szerinted ez nem válasz a kérdésre, 64%. Sajnálom, de nem fogok hazudni a kedvedért. :)

2022. márc. 10. 10:36
 4/52 A kérdező kommentje:
Szerintem hasznos a válaszod #1, köszönöm! :) Nem tudom, ki szerint nem.
2022. márc. 10. 10:39
 5/52 anonim ***** válasza:
70%

Én pont az ellenkezőjét gondolom (mint amit 1#-es), mégpedig hogy a random ismerkedésekből alakulnak ki a legjobb, legszenvedélyesebb kapcsolatok.

Nálam legalábbis így szokott lenni. Nálam minden célzott ismerkedés langyos víz, erőltetett és életszerűtlen.

Nem azt mondom, hogy az utcán fogok feltétlenül utánaszólni valakinek, de mondjuk egy kávézóban odaülni valaki mellé az egyáltalán nem ördögtől való, sőt. Sose tudhatod, kit ismersz meg, sokkal izgalmasabb úgy. Az esély, hogy passzoltok ugyanannyi, mintha mondjuk egy társkeresőn írnál rá valakire (hú de romantikus.. ja, nem)

(Mindezt már csak azért is írom, mert tele vannak szociológiai tanulmányok arról, hogy mennyire magányos társadalom vagyunk és milyen kevés a valós emberi kapcsolat)

F

2022. márc. 10. 10:51
 6/52 anonim ***** válasza:
77%
#4 Itt az emberek nem úgy értelmezik a pipát meg az X-et, hogy hasznos volt-e a válasz a kérdésre vonatkozóan, hanem hogy nekik személyesen szimpatikus-e a komment... Megkérdeznéd: "A feketét vagy a fehéret szereted?" Valaki írná, hogy ő a fehéret, más meg lepontozza, mert neki a fekete tetszik, és nehogy már másnak más legyen a véleménye.
2022. márc. 10. 10:51
 7/52 anonim ***** válasza:
52%
5# folyt.: Ja és félreértés ne essék, alapvetően én sem ismerkedni járok ezekre a helyekre, hanem hogy "haladjak" az életben, vagy hogy is mondjam... Néha viszont jó kilépni a fülhallgató-könyv-telefon háromszögből és kicsit szocializálódni. Persze vannak f.szfejek, meg rossz élmények, de legalább ugyanannyi jó élményem is van azzal kapcsolatban, hogy "Ismeretlen" emberrel állok szóba.
2022. márc. 10. 10:55
 8/52 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk azt a 2-es válaszoló írta, hogy nem alakul ki jó kapcsolat a random ismerkedésből, nem pedig én.... de amúgy egyetértek vele. :D

"Néha viszont jó kilépni a fülhallgató-könyv-telefon háromszögből és kicsit szocializálódni."

Természetesen próbáltam, és nem, nem jó. :D

2022. márc. 10. 10:57
 9/52 A kérdező kommentje:
Megértem, hiszen a legtöbb idegen férfi, aki megszólít egy nőt az utcán, tényleg a creepy kategóriába tartozik. És több negatív élmény után már biztos nehéz bízni, hogy a következő férfi egy rendes fazon.
2022. márc. 10. 11:00
 10/52 anonim ***** válasza:
95%

random ismerkedésemből egyszer olyan lett, hogy megkérdeztem tőle, hogy van-e barátnőd, mire azt mondta nincs...később kiderült igazat mondott, csak nem barátnője volt hanem felesége...:-)

szintén egy random ismerkedésből házasság lett, majd egy év múlva válás..

random odajött valaki hozzám mikor sorban álltam, kávézóba hivott, kiderült felesége van...

ennyit a randomoknak...és hogy mi lett belőle...

valakinek bejön valakinek meg nem...

lehet probálkozni nem tiltja senkisem, a kérdés, hogy mit hozol ki belőle...

2022. márc. 10. 11:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!