Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Szoktatok még úgy ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szoktatok még úgy ismerkedni, hogy egy idegen férfi leszólít pl. Kávézóban, plázában stb?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok ilyenkor?

Volt már olyan veletek, hogy buliban ismertetek meg valakit, odajött random és később kapcsolat lett belőle?

2022. márc. 10. 10:30
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
79%

#15,16

14 vagyok.

Nem rosszindulatú akartam lenni, csak szimplán eddig ezt tapasztaltam.

Volt olyan hogy egy barátnőmmel elmentünk iszogatni, még le se ültünk, már odajött 2 srác hogy van-e kedvünk odaülni hozzájuk. Nem megyek a részletekbe, de az egész szitu kivitelezése volt kissé kínos, de hát miért ne alapon odaültünk. A beszélgetes is fura volt, nonstop kérdezgettek, olyanokat is hogy "és két lány, csak így elmegy?" (mintha a középkorban élnénk vagy valami elképesztő veszélyes helyen lennénk), illetve az egész beszélgetés kínos volt. Aztán jött egy 40es pár akik láthatóan nem számítottak ránk, őket is kenyelmetlenül érintette a jelenlétünk. Hamar el is mentünk. Szóval sokkal kevésbé kínosan is meglehetett volna oldani.

Rólam pedig annyit, hogy eleve nyitott vagyok az emberekre, szívesen beszélgetek bárkivel kb random helyeken is ha úgy hozza a helyzet, mindegy hogy nő vagy férfi. Nem konkrétan randizási célból, hanem csak úgy.

2022. márc. 10. 12:00
 22/52 anonim ***** válasza:
28%
21# Jaj pffff... Hát ez nagyon kínos, én férfiként soha nem kérdezgetek ilyeneket. Általában úgy szokott nálam lenni, hogy mondjuk pont mellettem ülnek lányok, és a témába kapcsolódok bele, amiről épp beszélgetnek. ÁLtalában jó néven szokták venni. Olyan is van, hogy elküldenek, helyzetfüggő
2022. márc. 10. 12:03
 23/52 anonim ***** válasza:
62%
És hallgatózol?
2022. márc. 10. 12:06
 24/52 anonim ***** válasza:
50%

"mondjuk pont mellettem ülnek lányok, és a témába kapcsolódok bele, amiről épp beszélgetnek"

Na mondjuk ilyen után én szólnék a beszélgetőpartneremnek, hogy menjünk át inkább máshova, ahol nem hallgatóznak és kotyognak bele idegenek a dolgainkba..

2022. márc. 10. 12:06
 25/52 anonim ***** válasza:
42%
23. Nem, de ha egyedül vagyok és nincs bedugva füles, akkor a helyzet adja magát.
2022. márc. 10. 12:07
 26/52 anonim ***** válasza:
57%

#22 elhiszem hogy leírva nem hangzik kínosnak, nagyon nehéz írásban megjeleníteni hogy milyen volt a légkör:D

Nem is igazán tudnám leírni. Ha ott lettél volna, te is kellemetlennek írnád le.

2022. márc. 10. 12:10
 27/52 anonim ***** válasza:
65%
Nem, nem adja magát.
2022. márc. 10. 12:10
 28/52 anonim ***** válasza:
92%

Mi van?? Ti tudtok szöveget értelmezni? Pont azt mondom én is, hogy rohatd kínos. Elhiszem, tudom milyen ez. De higyjétek el, nem, nem vagyok az a típus aki lányokat kínos helyzetbe hoz. És mint mondtam, van aki jó néven veszi. Nyilván azok, akiknek szimpatikus vagyok.

Amúgy meg... itt miért álltok szóba velem, ha élőben senkivel sem? Lehet hogy egy f.sz vagyok, ki tudja?

2022. márc. 10. 12:13
 29/52 anonim ***** válasza:
40%
27# Akkor menj a négy fal közé ahol nincsenek emberek és ott beszéld meg a dolgaidat. Én is azt csinálom. Ha olyanról beszélek, amihez nincs köze senki másnak, azt otthon elintézem vagy kettesben. Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni.
2022. márc. 10. 12:15
 30/52 anonim ***** válasza:
50%
Jaaa, az én hibám, ha egy phasz kihallgat és belepofázik a dolgaimba.
2022. márc. 10. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!