Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mi? Elfelejtett? 2. randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi? Elfelejtett? 2. randi lenne. Felejtsem el, ugye?

Figyelt kérdés

Első randi szombat délután történt, szuper volt. Vasárnap nem keresett, viszont hétfőn igen. Írta, hogy kedden és szerdán egy másik városban lesz munka ügyben, de csütörtökön szeretne velem vacsorázni.

Abban maradtunk, hogy a héten beszélünk, mert nemek is zavaros volt a munkám miatt, de igen mondtam a csütörtökre.

Nem keresett se kedden, se szerdán, se ma… és ma lenne a vacsora, amire elhívott. Igaz, én sem kerestem, de férfi létére - plusz ő is hívott el - nem neki kellene, szervezni, foglalni asztalt, stb. Sokat vártam?

Most mi van? Lett jobb nálam? Elég gáz… Ha keres ma/holnap akkor pattintsam, ugye? Full kellemetlen…

Én 28, ő 33.

2022. febr. 17. 19:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
67%
A 90%-uk magától is ghostingol, vagy friendzoneba tesz! De ígérem, hogy azt a 10%-ot aki nem teszi meg magától, én fogom nyomatékosan megkérni rá!
2022. febr. 17. 21:20
 32/39 anonim ***** válasza:
28%

32.

Tudod, mi az, ami leginkább taszít bennetek?

Sótlanok vagytok.

Semmi kreativitás, semmi humorérzék. Csak a nettó köpködés.

Az incelek közt legalább vannak vicces trollok IS. Ti az iróniát SEM értitek.

2022. febr. 17. 21:23
 33/39 anonim ***** válasza:
17%
Mocskos visszataszitó ember lehetsz bakker
2022. febr. 17. 21:26
 34/39 anonim ***** válasza:
77%
33# Köszönöm a nők nevében is. Most már elégedett vagyok, megyek és játszok egyet Mukival (a dildómat becezem így)
2022. febr. 17. 21:27
 35/39 anonim ***** válasza:
13%
Bezzeg az én Mukimat visszarakattad a gatyába!
2022. febr. 17. 21:29
 36/39 anonim ***** válasza:
70%

"31 téged kikéne kötni egy fára és addig verni egy pálcával mig ugy nem könyörögsz mint egy ovodás a nyalókáért h jóleszek jóleszek kéremszépen."

Így néz ki egy nem visszataszító ember kommentje! Szerintem nagyon jó fej lehetsz :)

2022. febr. 17. 21:30
 37/39 anonim ***** válasza:
47%
37: Mert te férfi vagy !44
2022. febr. 17. 21:30
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
És neked csak a műanyag Muki jó?
2022. febr. 17. 21:34
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy kérdést elereszthettél volna, mert úgy tűnik, hogy egész héten nem kommunikáltatok. Ha ő hozta fel, hogy csütörtökön találkozna és neked még bizonytalan volt a dolog, akkor egy megerősítés nem ártott volna.

Társkereső?

2022. febr. 18. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!