Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mi? Elfelejtett? 2. randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi? Elfelejtett? 2. randi lenne. Felejtsem el, ugye?

Figyelt kérdés

Első randi szombat délután történt, szuper volt. Vasárnap nem keresett, viszont hétfőn igen. Írta, hogy kedden és szerdán egy másik városban lesz munka ügyben, de csütörtökön szeretne velem vacsorázni.

Abban maradtunk, hogy a héten beszélünk, mert nemek is zavaros volt a munkám miatt, de igen mondtam a csütörtökre.

Nem keresett se kedden, se szerdán, se ma… és ma lenne a vacsora, amire elhívott. Igaz, én sem kerestem, de férfi létére - plusz ő is hívott el - nem neki kellene, szervezni, foglalni asztalt, stb. Sokat vártam?

Most mi van? Lett jobb nálam? Elég gáz… Ha keres ma/holnap akkor pattintsam, ugye? Full kellemetlen…

Én 28, ő 33.

2022. febr. 17. 19:08
1 2 3 4
 1/39 A kérdező kommentje:
… nekem is zavaros volt a munkám miatt… *
2022. febr. 17. 19:09
 2/39 anonim ***** válasza:
14%
Gyere át! Most sütöm a pizzát! Én is 33 vagyok.
2022. febr. 17. 19:10
 3/39 anonim ***** válasza:
26%
Zavaros ígéretek, nem keresések. Gyere, csinálok én neked vacsit.
2022. febr. 17. 19:17
 4/39 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd. Ha akarna bármit is, legalább annyit megírt volna, hogy bocsi mégse jó a csütörtök. A nem reagálás is egyfajta üzenet.
2022. febr. 17. 19:20
 5/39 anonim ***** válasza:
24%
imádom az ilyen sztorikat xd jót tesz az egódnak, kicsit lehoz a földre és emlékeztet h pont ugyanolyan átlag ember vagy mint bárki
2022. febr. 17. 19:23
 6/39 anonim ***** válasza:
28%

Miért kell 5-öst lepontozni? Csak azért, mert nő az illető?

🤦

Nagyon igaza van. Érdemes lenne sokaknak ezt átélni, mert nagyon el vannak maguktól telve egyes emberek.

2022. febr. 17. 19:29
 7/39 anonim ***** válasza:
24%
köszi 6 de férfi vagyok, ennek tudatában jöhet a 0% :)
2022. febr. 17. 19:33
 8/39 anonim ***** válasza:
16%

7# Úgy értem, csak azért mert a kérdező nő*

(Bocs, félreérthetően foglamaztam)

2022. febr. 17. 19:36
 9/39 anonim ***** válasza:
42%
Hát....szerintem eleve az is gáz hogy te kb semmit nem tettél a dolog érdekében. Nem kerested kb egyszer sem akkor még is mit vársz? Hogy majd mindenki szaladni fog utánad mert te nő létedre nem fogsz írkálni a pasiknak?
2022. febr. 17. 19:38
 10/39 anonim ***** válasza:
20%

#9 pontosan ezt várják igen.

#8 semmigond, megvan :)

2022. febr. 17. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!