Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mi? Elfelejtett? 2. randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi? Elfelejtett? 2. randi lenne. Felejtsem el, ugye?

Figyelt kérdés

Első randi szombat délután történt, szuper volt. Vasárnap nem keresett, viszont hétfőn igen. Írta, hogy kedden és szerdán egy másik városban lesz munka ügyben, de csütörtökön szeretne velem vacsorázni.

Abban maradtunk, hogy a héten beszélünk, mert nemek is zavaros volt a munkám miatt, de igen mondtam a csütörtökre.

Nem keresett se kedden, se szerdán, se ma… és ma lenne a vacsora, amire elhívott. Igaz, én sem kerestem, de férfi létére - plusz ő is hívott el - nem neki kellene, szervezni, foglalni asztalt, stb. Sokat vártam?

Most mi van? Lett jobb nálam? Elég gáz… Ha keres ma/holnap akkor pattintsam, ugye? Full kellemetlen…

Én 28, ő 33.

2022. febr. 17. 19:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
81%

Mennyi frusztrált férfi...

Sajnálom kérdező, hogy így jártál. Engedd el ezt a fickót, bármilyen kifogással is jönne...

2022. febr. 17. 19:49
 12/39 anonim ***** válasza:
25%
11# Jé! Mitől olyan frusztáltak szerinted?
2022. febr. 17. 19:51
 13/39 anonim ***** válasza:
63%
Nőként írom, hogy azért te is ráírhattál volna, nem kéne arra várni, hogy a szádba repüljön a sült galamb. Legalább ma reggel igazán dobhattál volna neki egy üzit, csak annyit, hogy "Szia, akkor áll még a randi ma este?" De ha ennyire sem vagy képes, akkor nem csoda, ha a pasi sem keres téged. Lehet, hogy megunta, hogy minden alkalommal neki kell írnia elsőnek.
2022. febr. 17. 19:55
 14/39 anonim ***** válasza:
11%
na itt is van a femináci zászlóalj h jóóóól megmondja h mekkora szar a férfi
2022. febr. 17. 19:56
 15/39 anonim ***** válasza:
8%
Lássuk be, nálad és a hozzád hasonlóktól csak jobbak vannak.
2022. febr. 17. 19:58
 16/39 anonim ***** válasza:
14%
14# Ha a gyakoris feministákból szerveznénk meg a magyar hadsereget, az ukránok önként adnák vissza Kárpátalját.
2022. febr. 17. 19:58
 17/39 anonim ***** válasza:
12%
XD
2022. febr. 17. 19:59
 18/39 anonim ***** válasza:
93%
17-es, mondjuk ez legyen a legnagyobb örömed, hogy ezen a kérdésen kárörömködhetsz.
2022. febr. 17. 20:21
 19/39 anonim ***** válasza:
78%

Ennyi frusztrált gyökeret:(((

Ettől még nem lesz nőtök.

A kérdező pedig holnap talál minden ujjára egy pasit:DDDDDD

2022. febr. 17. 20:24
 20/39 anonim ***** válasza:
23%
#19 nem szar ilyen álomvilágban élni? főleg mikor összeomlik mint a kérdezőnél
2022. febr. 17. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!