Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mi? Elfelejtett? 2. randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi? Elfelejtett? 2. randi lenne. Felejtsem el, ugye?

Figyelt kérdés

Első randi szombat délután történt, szuper volt. Vasárnap nem keresett, viszont hétfőn igen. Írta, hogy kedden és szerdán egy másik városban lesz munka ügyben, de csütörtökön szeretne velem vacsorázni.

Abban maradtunk, hogy a héten beszélünk, mert nemek is zavaros volt a munkám miatt, de igen mondtam a csütörtökre.

Nem keresett se kedden, se szerdán, se ma… és ma lenne a vacsora, amire elhívott. Igaz, én sem kerestem, de férfi létére - plusz ő is hívott el - nem neki kellene, szervezni, foglalni asztalt, stb. Sokat vártam?

Most mi van? Lett jobb nálam? Elég gáz… Ha keres ma/holnap akkor pattintsam, ugye? Full kellemetlen…

Én 28, ő 33.

2022. febr. 17. 19:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
15%

19.

Ezért a kommentért érdemes volt feljönnöd. Köszönjük.

2022. febr. 17. 20:27
 22/39 anonim ***** válasza:
73%

20-as, nem omlott össze semmi.

EZ nem jött be, majd jön a következő.

Nem a nők szoktak rinyálni a gyk-n, hanem te és a kebelbarátaid.

Kérdező most kért egy tanácsot, de nem úgy általában rinyál, ahogy ti.

2022. febr. 17. 20:30
 23/39 anonim ***** válasza:
7%
Nem a nők rinyálnak? Életem poénja 😂
2022. febr. 17. 20:31
 24/39 anonim ***** válasza:
73%

21, szívesen.

Viszont ne a kérdezőn gúnyolódjatok, mert nektek még olyan sem akad, aki egy randi után a második randi előtt elutasít. Mivel randi sem jön össze, már az első sem:DDDDDDDDDDD

2022. febr. 17. 20:33
 25/39 anonim ***** válasza:
13%

*férfi leír egy létező problémát*

*nők: k.vaanyját minden férfinek!*

Nem a nők a frusztráltak. Ááá...

2022. febr. 17. 20:33
 26/39 anonim ***** válasza:
84%

23-as, nem a nők rinyálnak, hanem az olyan incel fiúkák, mint ti.

Ti szoktátok írni, hogy egy nőre ráírnak egy nap ötvenen, csak mazsoláznia kell a választékból. Nektek pedig hónapokig semmi. Ezért biztosan határtalan örömet okoz, ha időnként egy nőnek nem jön össze.

Viszont ettől még ti ugyanazok a nyomik maradtok, marad a tenyeretek, és az öt ujjatok, hajrá.

2022. febr. 17. 20:37
 27/39 anonim ***** válasza:
45%

A 2-es vagyok!

Hihetetlen, hogy nektek nőknek semmi sem jó! Nyomjátok , hogy mennyi frusztrált férfi van itt. Én bezzeg tök aranyosan meginvitáltam a kérdezőt egy saját készítésű vacsira, erre engem is lepontoztok.

Így ajánljon segítséget az ember!

2022. febr. 17. 20:45
 28/39 anonim ***** válasza:
11%
27# Mert biztos baszni akarsz! Fujjj! Tedd vissza a nadrágodba! De inkább vágd le. Szégyelld magad, hogy férfi vagy és kérj bocsánatot a férfi nem nevében!
2022. febr. 17. 20:53
 29/39 anonim ***** válasza:
63%

Ezúton szeretnék bocsánatot kérni az egész férfi nem nevében, hogy baszni akarok! Vissza is raktam a nadrágomba, és szégyellem magamat!

A levágással még várok, hátha mégis érdekel valakit az ajánlatom!

Bár a pizza már elfogyott, de Irsai még van!

2022. febr. 17. 21:00
 30/39 anonim ***** válasza:
31%
29# Helyes! Most pedig tessék szépen visszakullogni a tinderre, NEM sziamizus kérdéseket feltenni, megkérni minden lányt arra, hogy legyenek szívesek ghostingolni vagy friendzoneba tenni, természetesen az ő döntésük szerint.
2022. febr. 17. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!