Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180 cm vagyok és 80 kg, elég szarul néznék ki 70-75 kilósan... :D
Hülyeség azt nézni, hogy ki hány kiló, én elég sportos és izmos vagyok, ezért senki nem mondaná meg, hogy mennyi vagyok, de sosem kérdezte senki, mert az összkép jó.
Azért egy nőnél akárhogy is nézzük nagyon is meglátszik az a 75 kg.
Max 180 cm felett már kevésbé, de ritka az olyan magas nő :)
#16:
Hozzáadod a saját 80 kilódat és bedarálnak mekis hamburgernek.
180 cm vagyok és 77 kilósan saját magam számára elviselhetetlenül kövér voltam, a férfiak viszont nagyjából ennél a súlynál vettek észre úgy egész életemben (középkorú vagyok) legjobban.
Most megint meg fogok hízni és jókat röhögök magamban, hogy én mennyire magam alatt leszek, de a férfiaknak meg megint be fogok jönni.
Jah, és a nők is kitesznek magukért persze. Amint nem vagyok hajszálvékony (amit persze kritizálni kell, mert "jaj, miért vagy ilyen vékooony?"), azonnal jön a "látom, meghíztál". B.ssza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!