Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek helyemben, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek helyemben, vagy mit tanácsoltok egy ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy sokan szépnek,okosnak, viccesnek tartanak, még sincs önbizalmam. Ránézésre egy cicababa vagyok de belül teljesen más, de persze az emberek külső alapján ítélnek. Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek és ezért gonoszak is, és talán miattuk nem érzem magam jól idegen emberek közt.. A problémám az, hogy nem merek odamenni fiúkhoz. Hozzám rengeteg fiú odajön, de nem olyan értelmes, intelligens, aranyos fiúk akikkel szimpatizálok, hanem a tipikus audis fuxos gyúrós csávók. Tudom azért mert a külsőm alapján azt hiszik hogy ők az eseteim. De nem. Valami tanács?:( Nagyon rosszul érzem magam a lányok miatt, hisz csak azért utálnak mert így nézek ki. Pedig én mindenkivel aranyos vagyok,.. nem értem őket..

Kérlek segítsetek ha tudok! Előre is köszönöm válaszaitokat!:)

2010. szept. 9. 15:26
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Én értelmes vagyok, és állítólag helyes is.:D a hejedben most írnék magamnak egy pü.-t és baszélgetnék magammal.:D
2010. szept. 9. 17:40
 52/57 anonim ***** válasza:
beszélgetnék* bocsi
2010. szept. 9. 17:43
 53/57 anonim ***** válasza:
de a hejedben-t persze nem javítod ki:D nagyon értelmes vagy tényleg:D
2010. szept. 9. 19:02
 54/57 anonim ***** válasza:

"Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek"

Neharagudj, de te nem vagy önbizalomhiányos. :) Egy lány, aki tudja magáról, hogy csúnya nem ír ilyet.Ne is magyarázd ki léccii.:))

"de lehet neked van igazad és a szőke hajam az oka... nem tudom.:("

Én is és még többezer ember szőke, ez max félig ok erre. :)

Platinaszőke, vékony, kékszemű, jól öltözködő lány vagyok.:)

Vasalom a hajam, jövőhéttől szoliba fogok járni.:)

Új suliba kerültem ( mármegiiin:D ),és így 1 hét alatt a suli Ö S S Z E S ( szó szerint kb 10 kivétellel ) fiújával jóba lettem, napi szinten beszélek velük, és többről tudom hogy tetszek nekik, hülyülünk órák után mindennap.Annyira jó.:) A lányok pedig egytől egyig rühellenek:D pont ezért..:) És ezek alapján ( meg amit a tükörbe látok ) megvagyok elégedve magammal ( nem hazudok,nem állszenteskedek..:D ).Azért nem szállok el magamtól, mert tudom hogy MINDIG lehetek jobb.:) Én is imádom a rózsaszínt "Barbie" vagyok meg "Rózsaszín szépség" meg "Szőke ciklon":D

Szóval..Valamilyen szinten megértelek..A szép lányokat a többi lány mindig leszólja ( féltékenység + az irigység ez egy alaptermészet a lányoknál,meghát amiért [ helyettük is ] körbezsongják őket a fiúk.:) )

A problémád az, hogy nem mersz odamenni a fiúkhoz..Hmm..Hát miért te mennél oda hozzájuk?Viselkedj természetesen, kedvesen, aranyosan,mosolyogj és hidd el bomlani fognak utánad a fiúk.:)

Szóval szerintem.

2010. szept. 9. 19:12
 55/57 anonim ***** válasza:

Szóval szerintem ennyi*

akart lenni:D

2010. szept. 9. 19:14
 56/57 anonim ***** válasza:
19:02-es bocs a hibáért. gondolom te vagy a "Nyelvtan tanár" aki majd meghúz 1 hibáért.. xD
2010. szept. 9. 20:14
 57/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!:) Nem tartom magamnak csúnyának, csak azért annyira jónak sem mint amit a fiúk állítanak. Nem tudom hogy ez önbizalom hiány e mert ha olyanok közt vagyok akik ismernek és szeretnek akkor tudom magamat adni. De amint a lányok elmennek mellettem és összesúgnak a hátam mögöt, meg gyűlölködve néznek legszívesebben elbújnék hogy ne szembesüljek az utálatukkal. Oké természetes hogy van versengés, de én nem pasizok, nem nyúlom le előlük a fiúkat. Tehát nem értem mivel vívtam ki a nagy utálatot.:/
2010. szept. 12. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!