Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek helyemben, vagy mit tanácsoltok egy ilyen esetben?
Az a helyzet hogy sokan szépnek,okosnak, viccesnek tartanak, még sincs önbizalmam. Ránézésre egy cicababa vagyok de belül teljesen más, de persze az emberek külső alapján ítélnek. Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek és ezért gonoszak is, és talán miattuk nem érzem magam jól idegen emberek közt.. A problémám az, hogy nem merek odamenni fiúkhoz. Hozzám rengeteg fiú odajön, de nem olyan értelmes, intelligens, aranyos fiúk akikkel szimpatizálok, hanem a tipikus audis fuxos gyúrós csávók. Tudom azért mert a külsőm alapján azt hiszik hogy ők az eseteim. De nem. Valami tanács?:( Nagyon rosszul érzem magam a lányok miatt, hisz csak azért utálnak mert így nézek ki. Pedig én mindenkivel aranyos vagyok,.. nem értem őket..
Kérlek segítsetek ha tudok! Előre is köszönöm válaszaitokat!:)
"Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek"
Neharagudj, de te nem vagy önbizalomhiányos. :) Egy lány, aki tudja magáról, hogy csúnya nem ír ilyet.Ne is magyarázd ki léccii.:))
"de lehet neked van igazad és a szőke hajam az oka... nem tudom.:("
Én is és még többezer ember szőke, ez max félig ok erre. :)
Platinaszőke, vékony, kékszemű, jól öltözködő lány vagyok.:)
Vasalom a hajam, jövőhéttől szoliba fogok járni.:)
Új suliba kerültem ( mármegiiin:D ),és így 1 hét alatt a suli Ö S S Z E S ( szó szerint kb 10 kivétellel ) fiújával jóba lettem, napi szinten beszélek velük, és többről tudom hogy tetszek nekik, hülyülünk órák után mindennap.Annyira jó.:) A lányok pedig egytől egyig rühellenek:D pont ezért..:) És ezek alapján ( meg amit a tükörbe látok ) megvagyok elégedve magammal ( nem hazudok,nem állszenteskedek..:D ).Azért nem szállok el magamtól, mert tudom hogy MINDIG lehetek jobb.:) Én is imádom a rózsaszínt "Barbie" vagyok meg "Rózsaszín szépség" meg "Szőke ciklon":D
Szóval..Valamilyen szinten megértelek..A szép lányokat a többi lány mindig leszólja ( féltékenység + az irigység ez egy alaptermészet a lányoknál,meghát amiért [ helyettük is ] körbezsongják őket a fiúk.:) )
A problémád az, hogy nem mersz odamenni a fiúkhoz..Hmm..Hát miért te mennél oda hozzájuk?Viselkedj természetesen, kedvesen, aranyosan,mosolyogj és hidd el bomlani fognak utánad a fiúk.:)
Szóval szerintem.
Szóval szerintem ennyi*
akart lenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!