Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek helyemben, vagy mit tanácsoltok egy ilyen esetben?
Az a helyzet hogy sokan szépnek,okosnak, viccesnek tartanak, még sincs önbizalmam. Ránézésre egy cicababa vagyok de belül teljesen más, de persze az emberek külső alapján ítélnek. Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek és ezért gonoszak is, és talán miattuk nem érzem magam jól idegen emberek közt.. A problémám az, hogy nem merek odamenni fiúkhoz. Hozzám rengeteg fiú odajön, de nem olyan értelmes, intelligens, aranyos fiúk akikkel szimpatizálok, hanem a tipikus audis fuxos gyúrós csávók. Tudom azért mert a külsőm alapján azt hiszik hogy ők az eseteim. De nem. Valami tanács?:( Nagyon rosszul érzem magam a lányok miatt, hisz csak azért utálnak mert így nézek ki. Pedig én mindenkivel aranyos vagyok,.. nem értem őket..
Kérlek segítsetek ha tudok! Előre is köszönöm válaszaitokat!:)
jah nem csak azok mellett. hanem akikből azt nézik ki. ahogy írtad:) olyannak néznek, a külsőd miatt.
azt mondtam rib*ncnak néznek. nem azt hogy az vagy.nemszámít.
"Nagyon negatív ember vagy"
egyébként ezt így most miből?:D abból h nem érezlek át? hát bocsi:)
Szerintem szimpatikus, hogy kiállsz az igazadért, és hogy figyelembe veszed a belső értékeket, mint az intelligencia és kedvesség. Elképzelhető, hogy nem a megfelelő helyen keresed a hozzád illő társat...
Hát, ez a véleményem. Ha akarod, küldj egy privát üzenetet, mert szerintem értékes ember vagy, de ha nem akkor sok szerencsét, és remélem találsz valakit.
azért provokál, mert nekem nem passzol az h nincs önbizalmad, de közbe érződik rajtad h tisztában vagy az adottságaiddal.
nem is beszélve arról h "Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek".
akinek nincs önbizalma az nem ír ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!