Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek helyemben, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek helyemben, vagy mit tanácsoltok egy ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy sokan szépnek,okosnak, viccesnek tartanak, még sincs önbizalmam. Ránézésre egy cicababa vagyok de belül teljesen más, de persze az emberek külső alapján ítélnek. Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek és ezért gonoszak is, és talán miattuk nem érzem magam jól idegen emberek közt.. A problémám az, hogy nem merek odamenni fiúkhoz. Hozzám rengeteg fiú odajön, de nem olyan értelmes, intelligens, aranyos fiúk akikkel szimpatizálok, hanem a tipikus audis fuxos gyúrós csávók. Tudom azért mert a külsőm alapján azt hiszik hogy ők az eseteim. De nem. Valami tanács?:( Nagyon rosszul érzem magam a lányok miatt, hisz csak azért utálnak mert így nézek ki. Pedig én mindenkivel aranyos vagyok,.. nem értem őket..

Kérlek segítsetek ha tudok! Előre is köszönöm válaszaitokat!:)

2010. szept. 9. 15:26
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

jah nem csak azok mellett. hanem akikből azt nézik ki. ahogy írtad:) olyannak néznek, a külsőd miatt.

azt mondtam rib*ncnak néznek. nem azt hogy az vagy.nemszámít.

2010. szept. 9. 15:59
 32/57 anonim ***** válasza:

"Nagyon negatív ember vagy"

egyébként ezt így most miből?:D abból h nem érezlek át? hát bocsi:)

2010. szept. 9. 16:01
 33/57 A kérdező kommentje:
Te is rosszindulatú vagy, pedig nem adtam rá okot. De legalább élő példája vagy azoknak akikről beszélek.
2010. szept. 9. 16:01
 34/57 anonim ***** válasza:

Szerintem szimpatikus, hogy kiállsz az igazadért, és hogy figyelembe veszed a belső értékeket, mint az intelligencia és kedvesség. Elképzelhető, hogy nem a megfelelő helyen keresed a hozzád illő társat...

Hát, ez a véleményem. Ha akarod, küldj egy privát üzenetet, mert szerintem értékes ember vagy, de ha nem akkor sok szerencsét, és remélem találsz valakit.

2010. szept. 9. 16:02
 35/57 anonim ***** válasza:
a kérdésed sok embert provokál. és ez tök érthető. egyébként abszolút nem vagyok rosszindulatú, max felb*sznak az ilyenek:)
2010. szept. 9. 16:06
 36/57 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tartom provokálónak, de szerinted miért az? Miért "provokál"? Másik válaszolónak köszönöm a válaszát, és örülök hogy ő megértette a kérdésem lényegét.:)
2010. szept. 9. 16:13
 37/57 anonim ***** válasza:
Hali! Talán ott lehet a kulcs, hogy cicababásan nézel ki. Sajnos az emberek általában a cicababás külső alatt valóban az olcsó kur**ás jellemet sejtik, pl. én is azt szoktam feltételezni. Hosszú szöszi haj, műköröm, miniszoknya, pont ezzel a megjelenéssel érik el, hogy rib**cnak nézzék őket. Szerintem egy lány úgy szép, ha a természetes szépséget árasztja, és akkor nem is nézik rossz szemmel. Úgyhogy szerintem ezzel lehet gond. Aztán lehet, hogy én értettem félre, de a "cicababás külső" nálam ezt jelenti. Egyébként azt is be kell vallanom, hogy nekem sincs önbizalmam külső megjelenésemet tekintve, és tény, hogy szoktam baromi féltékeny lenni a szép lányokra. Nem a cicccccákra, hanem azokra, akik tényleg csak úgy maguktól, természetesen szépek. De sosem vagyok velük bunkó emiatt, max. irigykedve nézek néha rájuk. :) Ha nagyon sokszor kapod meg ezt a rosszindulatot, lehet, hogy teszel valamit, ami fel sem tűnik Neked, de másokat megbántasz vele. Figyeld jobban azt, ahogy viselkedsz, lehet azért cserébe kapsz ilyeneket. 24N
2010. szept. 9. 16:19
 38/57 anonim ***** válasza:

azért provokál, mert nekem nem passzol az h nincs önbizalmad, de közbe érződik rajtad h tisztában vagy az adottságaiddal.

nem is beszélve arról h "Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek".

akinek nincs önbizalma az nem ír ilyet.

2010. szept. 9. 16:21
 39/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszodat.:) Én nem teszek olyat amivel megbántok másokat, mert erre nagyon odafigyelek, de lehet neked van igazad és a szőke hajam az oka... nem tudom.:(
2010. szept. 9. 16:28
 40/57 A kérdező kommentje:
De ír ilyet, hisz féltékenységből viselkednek velem így barátnőm szerint. Lehet hogy te nem találkoztál még ilyen emberrel, de tényleg nincs önbizalmam. Bár nem értem még mindig mi az ami ebben provokatív, de sajnálom.
2010. szept. 9. 16:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!