Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek helyemben, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek helyemben, vagy mit tanácsoltok egy ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy sokan szépnek,okosnak, viccesnek tartanak, még sincs önbizalmam. Ránézésre egy cicababa vagyok de belül teljesen más, de persze az emberek külső alapján ítélnek. Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek és ezért gonoszak is, és talán miattuk nem érzem magam jól idegen emberek közt.. A problémám az, hogy nem merek odamenni fiúkhoz. Hozzám rengeteg fiú odajön, de nem olyan értelmes, intelligens, aranyos fiúk akikkel szimpatizálok, hanem a tipikus audis fuxos gyúrós csávók. Tudom azért mert a külsőm alapján azt hiszik hogy ők az eseteim. De nem. Valami tanács?:( Nagyon rosszul érzem magam a lányok miatt, hisz csak azért utálnak mert így nézek ki. Pedig én mindenkivel aranyos vagyok,.. nem értem őket..

Kérlek segítsetek ha tudok! Előre is köszönöm válaszaitokat!:)

2010. szept. 9. 15:26
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:

ma 15:35

ott a pont.

te is ugyanúgy a külsője, stílusa alapján ítéled meg azokat a pasikat.

2010. szept. 9. 15:38
 12/57 A kérdező kommentje:
Nálam nem az meghatározó hogy hogy néz ki a barátom. Eddigi barátaimnál is mindenki csodálkozott hogy miért vagyok vele. De az emberek többsége felszínes, ahogy itt is pár válaszol. Én egy fiú személyiségébe sokkal jobban bele tudok szeretni mint a kinézetébe. Lehet közhelyesen hangzik, vagy álszenten, de annyi lány rosszindulatú velem szembe, és annyi fiú jön oda átlátszó szövegekkel, hogy ha valaki, én aztán nagyon meg tudom becsülni azt, aki ebben a világban normális tudott maradni, értelmes, és tiszta.
2010. szept. 9. 15:39
 13/57 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem az a meghatározó, hogy ki hogy néz ki? Hiszen még magaddal szemben is az a meghatározó ahogy látom. Egyébként ott van az előző oldalon egy "nem vagyok egy herceg" típusú emberke. Ismerkedj vele, vagy menj oda a nem túl jóképű fiúkhoz akik csak álmodnak a szép lányokról, ha ez neked nem számít.
2010. szept. 9. 15:41
 14/57 anonim ***** válasza:

miért ha valaki nem ismer, akkor mi alapján tudna ítélni?

de ja, nagyon okos vagy.

ha annyira nem lenne önbizalmad, akkor nem hangoztatnád h szépnek tartanak meg okosnak meg viccesnek és jajj de féltékeny rám minden lány meg jajj de rengeteg fiú odajön.

inkább akkor a külsődön kéne változtatni, ha ilyen olcsó rib*ncnak néznek.

2010. szept. 9. 15:42
 15/57 A kérdező kommentje:
Hát elnézést ha úgy érzitek magam ellen beszélek, de ha olyan szöveggel áll meg mellettem hogy :"Csá cica csini vagy beszász?" akkor a külsőn túl további következtetéseket is le tudok vonni, mely szerint az illető nekem nem szimpatikus. Olyan mondatot pedig egyáltalán nem írtam hogy nagyon szép vagyok. Sokan mondják, de ez nem azt jelenti hogy én is kimondom, vagy csak gondolom magamról.
2010. szept. 9. 15:42
 16/57 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha a szépséget egyenlőnek tartod azzal hogy valaki olcsó ribancnak néz ki.:) Épp ez a problémám hogy nem merek odamenni a fiúkhoz. Ebben kérem a segítségeteket. Egyébként magammal szemben vagyok ilyen szigorú, barátaimat nem külső alapján választom. És nem hangoztatom hogy ilyen okos meg ilyen szép vagyok..
2010. szept. 9. 15:45
 17/57 anonim ***** válasza:

nem meghatározó? akkor te miért vagy cicababa? meg akkor miért nem akarsz járni a tipikus gyúrós fuxos pasikkal? hisz nem számít a külső.

tényleg álszent. nekem meghatározó a külső. nyilván csak olyan pasiba tudok beleszeretni akinek megfog valami a külsejében IS. meg persze ápolt. majd pont elhiszem h az ilyen típusú lányoknak, mint te nem számít a külső.

2010. szept. 9. 15:46
 18/57 A kérdező kommentje:
Ti is rögtön támadtok. Ez a baj a mai emberekkel.. hogy egy szemernyi jóindulat sincs bennük.:(
2010. szept. 9. 15:46
 19/57 A kérdező kommentje:
Te pont azok közé tartozol akikről beszélek.
2010. szept. 9. 15:47
 20/57 anonim ***** válasza:

ki mondta h egyenlőnek tartom?-.- istenem.

"a tipikus audis fuxos gyúrós csávók. Tudom azért mert a külsőm alapján azt hiszik hogy ők az eseteim."

a küldős alapján azt hiszik. magyarul minek néznek? könnyen kapható p*csának.

2010. szept. 9. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!