Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek helyemben, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek helyemben, vagy mit tanácsoltok egy ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy sokan szépnek,okosnak, viccesnek tartanak, még sincs önbizalmam. Ránézésre egy cicababa vagyok de belül teljesen más, de persze az emberek külső alapján ítélnek. Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek és ezért gonoszak is, és talán miattuk nem érzem magam jól idegen emberek közt.. A problémám az, hogy nem merek odamenni fiúkhoz. Hozzám rengeteg fiú odajön, de nem olyan értelmes, intelligens, aranyos fiúk akikkel szimpatizálok, hanem a tipikus audis fuxos gyúrós csávók. Tudom azért mert a külsőm alapján azt hiszik hogy ők az eseteim. De nem. Valami tanács?:( Nagyon rosszul érzem magam a lányok miatt, hisz csak azért utálnak mert így nézek ki. Pedig én mindenkivel aranyos vagyok,.. nem értem őket..

Kérlek segítsetek ha tudok! Előre is köszönöm válaszaitokat!:)

2010. szept. 9. 15:26
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Menj te a neked szimpatikus fiúkhoz.
2010. szept. 9. 16:32
 42/57 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam hogy csúnyának tartom magam, de azt sem hogy szépnek. Én igyekszem mindent megtenni hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék, de ez nem garancia arra hogy önbizalma is van az embernek érted? Mert úgy viszonyulnak hozzám a lányok, hogy teljesen elveszik az önbizalmadat. Meg senki sem érzi jól magát a bőrében amikor látja, hogy minden négyzetmilliméterét átvizsgálják, hátha találnak valamit amibe beleköthetnek.
2010. szept. 9. 16:34
 43/57 anonim ***** válasza:

A cicababás külső: műkörmök, vastag, bizonyos szempontból tökéletes, vakolat, szoli, általában szőkére festett minden nyavalyával bevont, precízen belőtt általában belőtt haj, szoli, egészében úgy néz ki a nap 24 órájában, mint a diszkóból jövet-menet...

Ilyen vagy? Ezen talán lehet segíteni:S

2010. szept. 9. 16:35
 44/57 A kérdező kommentje:
De épp z a problémám.. hogy nem merek oda menni hozzájuk, és ha lenne valami tanácsotok, hogy hogyan merítsek elég önbizalmat ahhoz hogy meg merjem őket szólítani akkor kérlek osszátok meg velem!
2010. szept. 9. 16:36
 45/57 A kérdező kommentje:
Még életemben nem szoliztam, műkörmöm sincs, csinosan öltözök, de nem úgy hogy mindenem kipakolom, nem sminkelek erősebben mint a gyűlölködő lányok. A hajam valóban hasszú és szőke.
2010. szept. 9. 16:39
 46/57 anonim ***** válasza:
Akkor jó:)
2010. szept. 9. 16:45
 47/57 anonim ***** válasza:
Amúgy olyan is lehet, hogy neked nincs önbizalmad, viszont van miért irigykedniük rád, de az önbizalomhiányod 100 m-ről kiszimatolják, és ott ütnek, ahol gyenge vagy...:)
2010. szept. 9. 16:50
 48/57 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy látják rajtam hogy nincs önbizalmam. Ez így nagyon rossz, sosem tudok felszabadultan viselkedni miattuk.:( Nincs valami tanácsotok hogy hogyan növelhetném meg az önbizalmamat?:(
2010. szept. 9. 16:55
 49/57 anonim ***** válasza:
Egy feles csodákra képes. De gondolom te nem iszol.
2010. szept. 9. 17:02
 50/57 A kérdező kommentje:
Nem iszok, meg nem is szeretnék ittasan vezetni.:)
2010. szept. 9. 17:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!