Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek helyemben, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek helyemben, vagy mit tanácsoltok egy ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy sokan szépnek,okosnak, viccesnek tartanak, még sincs önbizalmam. Ránézésre egy cicababa vagyok de belül teljesen más, de persze az emberek külső alapján ítélnek. Azok a lányok akik nem ismernek persze féltékenyek és ezért gonoszak is, és talán miattuk nem érzem magam jól idegen emberek közt.. A problémám az, hogy nem merek odamenni fiúkhoz. Hozzám rengeteg fiú odajön, de nem olyan értelmes, intelligens, aranyos fiúk akikkel szimpatizálok, hanem a tipikus audis fuxos gyúrós csávók. Tudom azért mert a külsőm alapján azt hiszik hogy ők az eseteim. De nem. Valami tanács?:( Nagyon rosszul érzem magam a lányok miatt, hisz csak azért utálnak mert így nézek ki. Pedig én mindenkivel aranyos vagyok,.. nem értem őket..

Kérlek segítsetek ha tudok! Előre is köszönöm válaszaitokat!:)

2010. szept. 9. 15:26
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
te meg azok közé akikről én:D megegyeztünk.
2010. szept. 9. 15:49
 22/57 anonim ***** válasza:
*külsőd
2010. szept. 9. 15:50
 23/57 A kérdező kommentje:
A kákán is csomót keresel. Belém kötsz ahol csak tudsz.:) Tudom hogy a válaszomba is belekötnél, ezért csak annyit írok, hogy nem, nem nézek ki ribancnak, csak igyekszem csinossan öltözködni.
2010. szept. 9. 15:51
 24/57 A kérdező kommentje:
Nagyon negatív ember vagy, biztos nem vagy boldog. Ez ám a baj..
2010. szept. 9. 15:53
 25/57 anonim ***** válasza:

de hiszen te írtad.XD

"Tudom azért mert a külsőm alapján azt hiszik hogy ők az eseteim."

ezek szerint ők annak néznek:DD

2010. szept. 9. 15:53
 26/57 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Tényleg érdekelne.
2010. szept. 9. 15:54
 27/57 anonim ***** válasza:

igen valószínű h csak mert nem vagy szimpi, én boldogtalan vagyok:D logikus. köszönöm mester. mondjuk most te is úgy ítéltél meg engem h nem ismersz. de 8, te okos vagy. én buta.

akkor mostantól csak boldog emberek válaszoljanak, h olyan választ kapjon a kisasszony, amilyet vár:)

2010. szept. 9. 15:55
 28/57 anonim ***** válasza:
Te viszont biztos nem vagy boldog, hisz pont ezt írtad. De jó, hogy nem vagy negatív :)
2010. szept. 9. 15:56
 29/57 A kérdező kommentje:
De arra még nem gondoltál hogy nem csak a ribancok mellett állnak meg? Nem értem miért k**vázol, hisz én egy rossz szót nem szóltam. Egyébként 18 éves vagyok.
2010. szept. 9. 15:57
 30/57 A kérdező kommentje:
Én boldog vagyok ha a barátaimmal vagyok, csak idegenek közt érzem magam rosszul.
2010. szept. 9. 15:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!