Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők evolúciós fejlődése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők evolúciós fejlődése miért ebbe az irányba halad?

Figyelt kérdés

Manapság a nők sokkal érettebbek, mint korábban. Most ezen azt értem, hogy időnként már egy 15-16 éves lány is kifejlett mellekkel, testtel rendelkezik. Ami az ő génjei továbbadása szempontból érthető. Csakhogy olyan, mintha ennek a korai érésnek ára lenne. Ugyanis viszonylag hamar elveszítik a fiatalos vonásaikat. Durva becslés lesz, amit mondok, de szerintem többségük már a húszas éveik második felében elkezdenek "asszonyosodni".

Persze nem mindenkire jellemző ez, vannak, akiknek még jóval később is, - ahogy mondják - elkérik a személyi igazolványát. De ez kevesekre jellemző. Ezt azért említem, mert Alan és Barbara Peace említi, ha jól emlékszem, hogy a férfiaknak a fiatalos, kölyökképű nők tetszenek. Le is írták, hogy miért, mert az apai ösztönöket ébreszti fel bennük, vagy valami ilyesmi.

Ebből a szemszögből az evolúció igazán kétessé tette a nőket. Már tiniként kívánatosak, de ez a kivánatosság az idő előre haladtával csökkent. A legjobban azok járnak, akiken nem igazán fog az idő. Kérdés azonban, hogy az ő génjeik miért ilyen kevésbé elterjedtek a populációban!?

2022. jan. 4. 09:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Régebben pont hogy gyorsabban öregedtek az emberek. A nők is.

2022. jan. 4. 13:30
 62/66 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó beszélgetés alakul ki végül a kérdés alatt. Köszönöm a normális válaszokat.
2022. jan. 4. 13:33
 63/66 anonim ***** válasza:

Ha már szóba került Emma Watson, akkor itt hagyom Kiernan Shipka-t.

[link]

[link]

Hasonlítanak egymásra.

2022. jan. 4. 13:54
 64/66 anonim ***** válasza:
100%
De ő 22, hogy jön ide?
2022. jan. 4. 14:07
 65/66 anonim ***** válasza:
Külsőre hasonlítanak egymásra. Gondoltam itt hagyom érdekességként.
2022. jan. 4. 14:12
 66/66 anonim ***** válasza:
Ha valamit észreveszek nőként a fiatal lányokkal kapcsolatban, és ez sem reprezentatív, de mintha magasabbak lennének. 157 cm vagyok, tehát nálam a legtöbben magasabbak, de mintha manapság még inkább azok lennének.
2022. jan. 4. 14:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!