Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők evolúciós fejlődése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők evolúciós fejlődése miért ebbe az irányba halad?

Figyelt kérdés

Manapság a nők sokkal érettebbek, mint korábban. Most ezen azt értem, hogy időnként már egy 15-16 éves lány is kifejlett mellekkel, testtel rendelkezik. Ami az ő génjei továbbadása szempontból érthető. Csakhogy olyan, mintha ennek a korai érésnek ára lenne. Ugyanis viszonylag hamar elveszítik a fiatalos vonásaikat. Durva becslés lesz, amit mondok, de szerintem többségük már a húszas éveik második felében elkezdenek "asszonyosodni".

Persze nem mindenkire jellemző ez, vannak, akiknek még jóval később is, - ahogy mondják - elkérik a személyi igazolványát. De ez kevesekre jellemző. Ezt azért említem, mert Alan és Barbara Peace említi, ha jól emlékszem, hogy a férfiaknak a fiatalos, kölyökképű nők tetszenek. Le is írták, hogy miért, mert az apai ösztönöket ébreszti fel bennük, vagy valami ilyesmi.

Ebből a szemszögből az evolúció igazán kétessé tette a nőket. Már tiniként kívánatosak, de ez a kivánatosság az idő előre haladtával csökkent. A legjobban azok járnak, akiken nem igazán fog az idő. Kérdés azonban, hogy az ő génjeik miért ilyen kevésbé elterjedtek a populációban!?

2022. jan. 4. 09:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:

Ez is jó kérdés.

Nem akarom sértegtni a csúnya embereket, szóval inkább nem mondok semmit.

2022. jan. 4. 10:16
 22/66 anonim ***** válasza:
82%

Morfológus megkérdezi neontól:

-Tudod mi lett a rondákkal?

-Mi lett?

-Fogalmam sincs.. Épp ezért kérdeztem!

2022. jan. 4. 10:16
 23/66 A kérdező kommentje:

Az is érdekes, hogy egyesek végletekbe esnek.

Egyeseknek csak a tini lányok tetszenek, másoknak a MILF-ek.

Megértem, mondjuk.

Bár én inkább azt szeretem, ha egy nő idősebb, de fiatalos. Példának hoztam Emma Watson-t.

Már nem fiatal annyira, de fiatalos. Nagyon bejön.

2022. jan. 4. 10:19
 24/66 anonim ***** válasza:
100%
2 évvel fiatalabb nálam a watson. Sosem jött be arcszerkezetileg.A virgácsai mondjuk elég jók, de ez csak edzés kérdése.
2022. jan. 4. 10:24
 25/66 A kérdező kommentje:
Virgácsai. 😂
2022. jan. 4. 10:26
 26/66 anonim ***** válasza:
100%
A külső genetika függvénye.Te nagyon általánosítasz.Körülöttem egyetlen 30-as nő sem asszonyos.Én pont az ellenkezőjét tapasztalom.Amúgy meg biológiailag teljesen normális,ha egy 15 éves lánynak megvannak a másodlagos nemi jellemzői.Ez 100 évvel ezelőtt is így volt.
2022. jan. 4. 10:48
 27/66 anonim ***** válasza:
91%

Ha belegondolsz még az is közrejátszhat, hogy az "én időmben" pl (90-es évek) nem magassarkút és topot hordtak a lányok az iskolában, hanem Oroszlánkirályos pólót meg neonszínű cuccokat. Akkor az volt a menő. A gyerek gyerek volt, bár már abban az időben is volt jópár osztálytársam, akik az átlagnál nagyobb mellekkel vagy kerekebb fenékkel rendelkeztek.

Most az az "elvárás", hogy 14 évesen is legyél nőies, ezért a 14 évesek zöme nem Pokémonos pólót hord neonrózsaszín leggings-el és Buffalo cipővel, hanem magassarkút és topot vagy miniruhát.

Emlékszem minket még megszóltak a hajszínezésért vagy a festett körömért általánosban a tanárok (az átlátszó körömlakkért is), most meg simán van egy csomó tizennégy évesnek műkörme és sminkelnek.

Ugyanolyan gyerekek mint mi voltunk akkor, csak más a divat, más az elvárás, mások a szokások.

Ugyanúgy volt akkor is olyan, aki 8.-ban már nem volt szűz és ugyanúgy élt mindenki 15-17 évesen szexuális életet. Semmi nem változott.

28/66 anonim válasza:
0%

Hát ez a kérdés nagyon igaz...

Csak egy példa és nem csak a sminkelési szokásra gondolok de hol voltak olyan lányok amikor én voltam 8.os 9.es pl mint most? (88 as vagyok)

kifejezetten emlékszem mert a felső tagozatot 3 különböző iskolában jártam ki ... sehol nem voltak nem hogy nem nagyon sminkeltek hanem kb semmilyük sem volt, minden jóval később indult meg náluk de a fiukban is

Most meg össze vissza szopom magam olyan lányok vannak és nem idősebbek 15 16 nál. Elég csak tindere vagy badoo ra felnezni.

Olyan szintű "ri.ancság" van bennük hogy .... vagy elég csak tiktokra félmenni és megnezni a 18 éves korhatart ahol 10001x hogy sokan jóval fiatalaban pucsitanak...

29/66 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a linkelt kislányok mind 14 évesnek néznek ki, sehol nem fejlett a testük.Egyenes, fiús, lapos, gyerekes, elöl deszka hátul léc test, gyerekes arc.Épeszű felnőtt embert nem téveszt meg a jelmez, amit magukra aggattak.
2022. jan. 4. 10:52
 30/66 anonim ***** válasza:
100%

10-20-30 évvel ezelőtt is volt ennyi korán érő, fejlődő csaj, csak akkor nem volt ekkora divat a bulismink/ribiszerkó országosan, max. a puruttya sulikban meg a gazdaggyerek-képzőkben.

Az meg, igen, kicsit látens pedofil hajlamra mutat, amikor egy férfinak kb. azok a tulajdonságok vonzók egy nőben, ami gyakorlatilag egy kislányt jellemeznek - teljesen szőrtelen test és puni, ne legyen rajta ránc...

2022. jan. 4. 11:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!