Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők evolúciós fejlődése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők evolúciós fejlődése miért ebbe az irányba halad?

Figyelt kérdés

Manapság a nők sokkal érettebbek, mint korábban. Most ezen azt értem, hogy időnként már egy 15-16 éves lány is kifejlett mellekkel, testtel rendelkezik. Ami az ő génjei továbbadása szempontból érthető. Csakhogy olyan, mintha ennek a korai érésnek ára lenne. Ugyanis viszonylag hamar elveszítik a fiatalos vonásaikat. Durva becslés lesz, amit mondok, de szerintem többségük már a húszas éveik második felében elkezdenek "asszonyosodni".

Persze nem mindenkire jellemző ez, vannak, akiknek még jóval később is, - ahogy mondják - elkérik a személyi igazolványát. De ez kevesekre jellemző. Ezt azért említem, mert Alan és Barbara Peace említi, ha jól emlékszem, hogy a férfiaknak a fiatalos, kölyökképű nők tetszenek. Le is írták, hogy miért, mert az apai ösztönöket ébreszti fel bennük, vagy valami ilyesmi.

Ebből a szemszögből az evolúció igazán kétessé tette a nőket. Már tiniként kívánatosak, de ez a kivánatosság az idő előre haladtával csökkent. A legjobban azok járnak, akiken nem igazán fog az idő. Kérdés azonban, hogy az ő génjeik miért ilyen kevésbé elterjedtek a populációban!?

2022. jan. 4. 09:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim válasza:
6%

30

Ha azért pedofil vagyok hogy szörtelen legyen akkor bizony az vagyok...

Nekem ne legyen egy nő szőrös... és remélem nem jön vissza divatba

2022. jan. 4. 11:25
 32/66 anonim ***** válasza:
87%
Nem neked szőrős a nő, hanem azért mert emberből van és a szőrnek védő funkciója van.
2022. jan. 4. 11:27
 33/66 A kérdező kommentje:

"Az meg, igen, kicsit látens pedofil hajlamra mutat, amikor egy férfinak kb. azok a tulajdonságok vonzók egy nőben, ami gyakorlatilag egy kislányt jellemeznek - teljesen szőrtelen test és puni, ne legyen rajta ránc..."

Nem, ezt csak azért mondod, mert irigy vagy azokra az emberekre, akik szebbek, mint te. Ha egy felnőtt megőrzi a gyermeki/tini vonásait az vonzó, mert a kettő ötvözete egy szép embert ad ki.

A Titanic-ban Leonardo Di Caprio, olyan volt, mint egy kamaszfiú:

[link]

Palvin Barbinak is megmaradtak a tinilányos vonásai:

[link]

Az, hogy pedofíliát sejtesz azok mögött, akik a szép embereket elismerik, inkább arra mutat rá, hogy markáns arcvonásokkal rendelkező nő vagy - mert ilyet csak egy nő ír, pasi nem - aki így próbálja magát így igazolni, hogy a vonzóbb embereket degradálja.

Mint amikor a dagadt nő szidja a Victoria's secret modelleket, olyan ez.

2022. jan. 4. 11:34
 34/66 anonim ***** válasza:
97%

Senki nem degradalja a vonzó embereket, azzal sincs baj ha valakinek fiatalos de felnőtt nők tetszenek. Mindenkinek szíve lelke rajta.

De sima puncijuk a gyerekeknek van és aki felnőtt nőtől is ezt várja és csak a fiatal lanyokat (nem nőket, lanyokat) hajkurassza ott szerintem van egy kis pedofil hajlam.

2022. jan. 4. 11:41
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

33 Te nagyon flúgos vagy. DiCaprio 22-23 éves volt mikor a Titanicban szerepelt.Úgy csinálsz, mintha akkor 30-30+-os lett volna.

Palvin meg még most sincs 30 éves.

2022. jan. 4. 11:42
 36/66 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel az érveléssel pl az a baj, hogy mindenkinek más a szép. Szerintem Di Caprio nem jó pasi, a kamaszfiús arcvonások meg (nekem) egyáltalán nem vonzóak.

Az meg szintén nevetséges, hogy csak mert valakinek eltér az ízlése a tiédtől, már rögtön irigységet sejtesz, pedig elismerem, hogy Palvin Barbi összességében szép és jó nő, de nem cserélnék fejet vele.

Szóval el kellene fogadni, hogy mindenkinek más az ízlése. És annak ellenére, hogy egy deka felesleg nincs rajtam, egyik Victoria's secret modellel sem cserélnék, mert örülök, hogy van seggem és mellem és sportosabb az alakom. És nem, nem irigykedem. Pusztán csak meg vagyok elégedve magammal és nem azt mondom, hogy mindenkinél jobban nézek ki, hanem hogy nem cserélnék sok emberrel. Ettől még lehet valaki sokkal jobb nőnek tartja nálam a modelleket, mert neki olyan az ízlése. Különbözőek vagyunk szerencsére.

2022. jan. 4. 11:43
 37/66 anonim ***** válasza:
87%
33-as válaszodra, kérdező, Leonardo még tiniként sem tetszett nekem, nagyon gyerekképű. Ha egy 30-as, 40-es nő a titanicos Leot mondja férfiideálnak, abban is van látens pedofília.
2022. jan. 4. 11:46
 38/66 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy és hogy nézel ki, kérdező? Mert egy olyan nő aki 30 évesen 22-nek néz ki, az nem fog összeállni egy lerobbant férfivel.
2022. jan. 4. 11:46
 39/66 A kérdező kommentje:

De most ki beszélt itt a punciról?

Ha én szeretek egy nőt, nem érdekel a puncija, felőlem lehet szőrös is.

Nem igazán vagyok jártas abban, hogy a nőknek hogyan fejlődik a nemi szerve gyerekkortól, ugyanis nem foglalkoztam a témával.

Azt tudom, hogy felnőtt nőknek a puncija eltérő lehet. Ha jól tudom, ez genetika. Azt magam is elismerem, hogy esztétikailag szebb az ami nem "kilógós", de másnak meg pont ez jön be. De ez az égvilágon semmit sem jelent nálam, ha együtt vagyok valakivel.

A példád egyébként sem helytálló. Amelyik nő szereti, hogy a csávó borotválja a farkát, az pedofil? Hiszen férfiként tudom, hogy egy 10 éves gyerek szőrtelen alul. Ha pedig az illető felnőtt férfi kisebb mérettel rendelkezik, és úgy szőrtelen, akkor a nő azért szexel vele, mert pedó, és egy 10 éves gyereket lát benne?

Nagyon szélsőséges gondolataid vannak...

2022. jan. 4. 11:55
 40/66 A kérdező kommentje:

Ebben nem értek veled egyet.

Nem tudom, hogyan gondolkodnak a pedofilok, de nem tartom valószínűnek, hogy aki pedofil, annak a titanicos Leo bejöjjön. Azt elismerheti, hogy szép ember, de nem hinném, hogy szexuális vágyat érezne iránta. Ő ugyanis nem gyerek, hanem egy fiatalos férfi. Aki pedofil, az inkább a gyerek Leo-ra bukik.

A Netflix botrányfilmje (Cuties) viszont tényleg feszegeti a határokat, ugyanis ÉRETLEN lányok vonaglanak benne.

Na, az a pedofília.

2022. jan. 4. 12:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!