Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők evolúciós fejlődése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők evolúciós fejlődése miért ebbe az irányba halad?

Figyelt kérdés

Manapság a nők sokkal érettebbek, mint korábban. Most ezen azt értem, hogy időnként már egy 15-16 éves lány is kifejlett mellekkel, testtel rendelkezik. Ami az ő génjei továbbadása szempontból érthető. Csakhogy olyan, mintha ennek a korai érésnek ára lenne. Ugyanis viszonylag hamar elveszítik a fiatalos vonásaikat. Durva becslés lesz, amit mondok, de szerintem többségük már a húszas éveik második felében elkezdenek "asszonyosodni".

Persze nem mindenkire jellemző ez, vannak, akiknek még jóval később is, - ahogy mondják - elkérik a személyi igazolványát. De ez kevesekre jellemző. Ezt azért említem, mert Alan és Barbara Peace említi, ha jól emlékszem, hogy a férfiaknak a fiatalos, kölyökképű nők tetszenek. Le is írták, hogy miért, mert az apai ösztönöket ébreszti fel bennük, vagy valami ilyesmi.

Ebből a szemszögből az evolúció igazán kétessé tette a nőket. Már tiniként kívánatosak, de ez a kivánatosság az idő előre haladtával csökkent. A legjobban azok járnak, akiken nem igazán fog az idő. Kérdés azonban, hogy az ő génjeik miért ilyen kevésbé elterjedtek a populációban!?

2022. jan. 4. 09:25
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 A kérdező kommentje:
Miért nincs pl. több Emma Watson-hoz hasonló nő!? Mikor az sokkal kifizetődőbb lenne.
2022. jan. 4. 09:29
 2/66 anonim ***** válasza:
96%

“ hogy a férfiaknak a fiatalos, kölyökképű nők tetszenek. Le is írták, hogy miért, mert az apai ösztönöket ébreszti fel bennük, vagy valami ilyesmi.”

Ez nekem elég pedofilul hangzik

2022. jan. 4. 09:34
 3/66 anonim ***** válasza:
92%

A Brit tudósok szerint összefügg ezaz evolúciós folyamat az időjárással.

Az utóbbi 15 évben jelentős klímaváltozáson ment keresztül az egész Bolygónk. Éves szinten emelkedik a hőmérséklet.Míg régen igazi tél volt 3 hónapig , hideg, fagy, fél, 1 méteres hó, addig ma már kb. nyoma sincs.

Így a hirtelen melegedéstől hamarabb rügyeznek a bokrok , bújnak elő a növények.

És ez a Brit tudósok szerint az emberi szervezetre is hatással van. Így gyorsabb fejlődés tapasztalható fiatal korban a fejlődés alatt.

2022. jan. 4. 09:36
 4/66 A kérdező kommentje:
A pedofil szexuális vágyat érez az éretlen gyerekek iránt. A szerzők inkább arról írhatnak, amikor egy felnőtt embert cukinak találnak. Gondolom olyan dolog ez, mint amikor egy nő anyáskodik a pasija felett. Pl. az egyik lányismerősöm kesztyűt vett a pasijának, hogy ne fázzon a keze. Ez olyan anyai megnyilatkozás. Gondolom a pasik is hasonlót éreznek.
2022. jan. 4. 09:39
 5/66 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mit jelent a pedofil, nem kell megmagyarázni köszönöm. Számomra továbbra is annak hangzik.
2022. jan. 4. 09:42
 6/66 A kérdező kommentje:

Egyesek azt is pedofilnak tartják, mikor valaki idősebb létéee egy testileg érett 15-16 évesre bukik, ami szintén tévedés. Meglehetősen szabadon van kezelve ez a szó.

De mint említettem, én inkább biológiai szemszögből lennék kíváncsi a válaszra, nem a szociális megítélés szemszögéből.

2022. jan. 4. 09:45
 7/66 anonim ***** válasza:
100%

Régen is asszonyosodtak a nők a húszas éveik végén, ui. addigra túl voltak 2-3 szülésen, és el is kellett látni a megszületett csöppségeket. Akkor még nem eldobható pelenka volt, hanem textilpelenka, amit a NEMautomata mosógépben mostak. Mosogatógép, mikrohullámú sütő nem volt. Nem volt ennyi készétel, úgyhogy a főzés is sokkal komplikáltabb volt. Mélyhűtők se nagyon voltak, úgyhogy előre főzni sem lehetett. Sokkal kevesebb autó volt, így a kismamák rendszerint gyalog és buszon vitték magukkal gyerekeiket. Még egy generációval korábban meg a kemény mezőgazdasági (fizikai) munka, a szabad ég alatt végzett tevékenység látszott meg rajtuk: Napon, szélben, esőben, fagyban egyformán kint kellett dolgozni. Meg úgy mellékesen volt közben két világháború, erőszakos hatalomváltások, diktatúrák, amikor nem a hamvas bőrükkel voltak elfoglalva, hanem elhunyt vagy elhurcolt férjüket siratták és nélküle kellett helyt állniuk otthon.

Az egész okoskodásodon érződik, hogy semmi élettapasztalatod nincs.

2022. jan. 4. 09:45
 8/66 anonim ***** válasza:
90%

Nincs ebben semmi tévedés, aki idős létére 15 éves fejlődésben lévő lányokra bukik az beteg.

A kérdésed meg értelmetlen.

2022. jan. 4. 09:47
 9/66 A kérdező kommentje:
De régen legalább volt ok az asszonyosodásra, mert a körülmények is olyanok voltak.
2022. jan. 4. 09:50
 10/66 anonim ***** válasza:
2%
5, 8 válaszoló seggébe zabszem szorult, vagy magára vette a "tiniként kívánatosak, de ez a kivánatosság az idő előre haladtával csökkent" mondatot ;)
2022. jan. 4. 09:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!